Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jestem uczulony na twardosc, bałem sie 19 tek, po założeniu uważam ze błędem byłoby wrzucanie 18'. ( zawieszenie standard) do tej pory jeździłem CLS na 19 opona ta sama Vredestain no i przepaść w mietku wóz drabiniasty a tu normalnie wręcz komfortowo. Brać śmiało bo będziecie narzekać wybierając 18ki !!!
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Ja mam 19" i Mpakiet - jestem super zadowolony, jeździ się bardzo komfortowo. Na tyle dobrze, ze zastanawiam się nad wrzuceniem 20".
Opublikowano
19" szału nie ma.. tragedii oczywiście też nie, ale 19 + RF jak dla mnie = nie największy komfort, ale wygląd rekompensuje go z nawiązką. Nie zamienił bym się :twisted:
Opublikowano
No przecież to co napisałem o 21" to była ironia :roll:
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano
21" wchodzą na luzie, spokojnie felgi od f07/f01 można zakładać. Dopiero przy 22" pojawiają się problemy. Ja mam 20" i do usa wstyd jechać na takich małych ;)
Opublikowano

to widze ze jestem w mniejszosci ;) bo na przyszly sezon wjezdzaja 20" M performance :D obecnie mam 18" m pakietowe i auto plynie, jest lepszy komfort niz w f20 na 16" ;) i te kola beda jako zimowe, w X6 mialem na lato 20 a na zime 19 na rft i problemow z komfortem nie bylo

a do tego panowie jeszcze jedna kwestia - obecnie jest juz 3 generacja opon rft i jest przepasc miedzy 2 a 3 gen jezeli chodzi o twardosc opony, bo zawsze slyszalem ze jak ktos bral kola 19" i wieksze to zaraz rft sprzedawal nowki sztuki i kupowal zwykle opony... ja kupuje 20 na lato i rft i bedzie malina

EDIT: odnosnie problemow zderzak - kraweznik, nie odnotowalem takowych w m pakiecie i jeszcze w kwestii felg - jak dla mnie f10 na 18" wyglada kiepsko