Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! moje 19 ida do malowania i mam dyleamt czy zostawic srebny kolor czy pyknac je na czarny z połyskiem potraktowalem je przed piaskowaniem czarnymm sprejem i zalozylem zobaczyc efekt i nieiwme sam przy srebrnym kolo wydaje sie wieksze a przy czarnym troszke mniejsze ale jest bardziej agresywne a w co sądzicie??
Opublikowano
szczerze mówiąc aluminium to klasyka, ale u ciebie te czarne fajnie się zgrywają z listwami i uszczelkami bo nie masz chromu, maluj na czarno-fajnie wygląda i pasuje
GDYBY PAN BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Opublikowano
Wiesz pyknij na czarny ale tak nie zupełnie,moze fajniej takie zadymione :think: :think: Całkiem czarne raczej nie :nienie: :nienie: ,a srebrne do banii.Masz fajny kolorek fela duza wiec przyłóz sie.POzdr i powodzonkas :handshake:
Opublikowano
właśnie! tylko czarny mat nie połysk l;ub grafitowy też ładnie by wyglądał
Opublikowano
Wygląda rewelacyjnie. Ciekaw jestem jak wrażenia z jazdy po naszych polskich drogach na takim walcu :)

HEHE troche twardo profil opon 35 przod 30 tyl do tego zawias gwint z jeszczce twardszymi sprezynami niz podstawa w tych amortyzatorach no i rozpurki przod tyl wiec komfort duzo mniejszy ale szybka jazda teraz tym autem w porownaniu do fabryki to miazga! "Cos za cos" ale jaj w nim niewoze oprucz moich wiec da sie zniesc tylko teraz przy szybkiej dluzszej jezdzie po kretych drogach fabryczne hamulce sie gotuja i tu tez beda zmiany....

Jak bys mial czarne auto to fajnie wyglada czarny rotor i czerwony rant, wtedy felga wydaje sie duza. W Twoim przypadku zostawilbym srebrne felgi.

Nie za zimno na uchylony szyber?

Bylo z 10 stopni na plusie i trzeba bylo posluchac V8 :)

Opublikowano

Buńka wygląd cacy. :cool2:

Jak będziesz miał okazję obejrzyj fele srebrne z wierzchu, a z czarnymi (połysk) profilami wewnętrznymi. Wyglądają jak srebrne, ale czarny daje im suer agresywny akcencik!

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!