Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z tego co mi wiadomo to każda tuleja na przód ma otwór centralnie umieszoczny sam kupowałem ostatnio i wybierałem między lemforderem meylem i delphi ;p
Opublikowano
to są tuleje do przedniego wahacza M3,są sztywniejsze i pewnie bardziej wytrzymałe ale po zamontowaniu trzeba ustawiać zbieżność.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Dokładnie tak jak green71 powiedział, oczywiście pasują i są o wiele wytrzymalsze, zbieżność konieczna bo koła będą rozjechane. Aha poprawną stroną je zamontuj żeby na dziurach nie był nacisk na tą stronę gdzie jest mniej do ugniatania :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
To jest acentryczna tuleja z M3 3.2. Do tego był też inny wahacz i poduszka amora. Taka tuleja zmienia któryś kąt w zawieszeniu. Kup lepiej pełniejszą od zawiechy M -technic lub z M3 3.0 .
Opublikowano
Dla tego robi się zbieżność po wymianie na nie i wszystko gra. Jak dobrze pamiętam to po wymianie ze zwykłych lemfordera auto zrobiło się bardziej nerwowe przy ruszaniu kierownicą, lepiej czuć drogę.