Skocz do zawartości

pasek wieloklinowy do bmw e39 525tds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z paskiem wieloklinowym ,niewiedziec dlaczego poszarpało go na drobne kawałki ,chce teraz kupic nowy ale dla tego modelu przypisane sa dwa typy jeden pasuje do modelu w którym jest alternator o wartosci 140A jak mam dociec który ja posiadam?? Pomocy jestem teraz w holandi i niemam za bardzo czasu na czekanie .Pozdrawiem
Opublikowano
5PK 1850 drugi pase też ma pięć garbów tylko że jest minimalnie krótszy i ma 1815 albo1820.Do ciebie tn pierwszy 1850.pozdr
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Skoro go porwało to znaczy że siłownik napinacza nie trzyma i pasek skacze.Koszt siłownika to 130 zł.Ja mam u siebie 5 pk 1815 polecam pasek GATES nie drogi a dobry(65zł).Przy zakupie dobiorą ci pasek po nr. VIN.
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Witam mam problem z paskiem wieloklinowym ,niewiedziec dlaczego poszarpało go na drobne kawałki ,chce teraz kupic nowy ale dla tego modelu przypisane sa dwa typy jeden pasuje do modelu w którym jest alternator o wartosci 140A jak mam dociec który ja posiadam?? Pomocy jestem teraz w holandi i niemam za bardzo czasu na czekanie .Pozdrawiem

alternator o wartości 140 A jest boscha ,a 90 albo 95 A valeo rozpoznać możesz po obudowie valeo ma obudowe ażurową to znaczy widać uzwojenie przez dziury ,natomiast bosch ma obudowę zamkniętą

do valeo pasuje pasek 1815