Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Obecnie jezdze Audi a4 1.9tdi.Autko juz swoje wyjezdzilo na budziku ponad 500 tys km.

Planuje zakup Bmw Seri E39 520 oto link http://allegro.pl/show_item.php?item=1467152604

Sprzedawca twierdzi ze autko nie bite tylko jakies drobne ryski na zderzaku oraz konrolka od Air Bag sie swieci , twierdzi ze byl w serwisie i stwierdzono czujnik pod siedzeniem!!!Autko uzywa 5 miesiecy ,sprzedaje z powodu potrzeby gotowki.

Wybieram sie na ogledziny autka , prosze o pomoc na co zwracac uwage??

To będzie (jak bedzie)moje Pierwsze BMW !!!

KONTAKT : 511-011-655
Opublikowano

Na pierwszy rzut oka, kierownica troszkę "wychechłana" jak na taki przebieg. Chyba, że właściciel lubi ją głaskać.

Ja mam 370 tyś przebiegu i moja tak nie wygląda.

Proponuję umówić się na wizytę w M-Auto na ul. Spokojnej w Opolu, 30 minut i będzie wszystko wiadomo, a przy okazji jazda próbna załatwiona.

Opublikowano
TAk tylko na ogledziny jade w niedziele .Może wiesz czy jakis Serwis w Opolu jest otwarty w Niedziele?
KONTAKT : 511-011-655
Opublikowano
Bez sprawdzenia w serwisie nawet nie zastanawiałbym się nad zakupem - będziesz potem żałował jak się okaże, że do Buni trzeba włożyć nagle kilka(naście) koła.