Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ważne kto jakiej muzyki słucha bo to temat rzeka, ważne że każdy z nas kocha auto niemieckiej marki i chciałbym wam pokazać teledyski związane z BMW.

- MIT DEM BMW !

* Osobiście bardzo lubię niemiecki rap... przegrali dwie wojny a mają najpiękniejsze samochody na świecie. Wrzuciłem tylko 3, na YouTube tego jest od cholery!

Opublikowano

Co to znaczy "przegrali"? IMO właśnie wygrali. Popatrz na nas, zwycięzców, krw mć, +50 lat pod komunistycznym butem, syf, gnoooy, bida z nędzą, ludzie spaczeni czerwoną zarazą, leniwi, jeden drugiemu wilkiem, 500 km autostrad na cały kraj, itd. Ale to my wygraliśmy. A oni przegrali i jakoś jednak lepiej im się żyje, i to od dawna w sumie.

A rapu ani HH każdego nie cierpię :twisted: (ale to moja osobista przypadłość, a nie zaproszenie do dyskusji - ot po prostu mówię jak jest)

A każdego pseudo gangsta to bym najchętniej wsadził na 48 h do paki z prawdziwymi kiziorami, którzy na takie dziewice cieszą się, że aż piszczą. Przepłuczą im tyłki i gardziołka nasieniem to się może taki jeden z drugim pajac zorientuje, że to jednak jest niefajne :nienie:

Opublikowano (edytowane)
kater... dobra dobra ty jesteś super fan nie wiem DISCO czego tam się czepiłeś zaznaczyłem że nie o gusta muzyczne tu się rozchodzi a o miłość do BMW ale się wtrącić musiał szarpo drut... mniejsza o to. Ciebie też bym wsadził do celi i ciekawe co byś sobą zaprezentował skoro bzdury piszesz... Daje linki w tematyce BMW a się spinasz jak na gali MTV MUSIC AWARDS... na c**j ci to? Bronisz się tym, że nie zapraszasz do dyskusji mimo to pisząc takie rzeczy... To jak pocztówka z USA wypier******ca bombę w Hiroszimę z awizo "Nie chcemy konfliktu". Aluzja co do Niemców oznaczała to że przegrali "2 wojny" a są tak (jak dla mnie) bogatym krajem, który pozwoli sobie na BMW jak my na... nie wiem, konsole do gier? TV po rabacie z Media Markt? Nie bronie Polaków bo nie jestem patriotą ale post Ciebie uraził także zapraszam na stronę PiS'u synu. Choć w jednym przyznam Ci rację - "Popatrz na nas, zwycięzców, krw mć, +50 lat pod komunistycznym butem, syf, gnoooy, bida z nędzą, ludzie spaczeni czerwoną zarazą, leniwi, jeden drugiemu wilkiem, 500 km autostrad na cały kraj" - Zaprzeczam? NIE! Napisałem - przegrali dwie wojny a mają najpiękniejsze samochody na świecie.. Przepraszam mogłem użyć cudzysłów to być może byś to inaczej odebrał. Po prostu, wrzucam klipy zw. z BMW, zaznaczam że nie chodzi tu o gusta muzyczne ale wchodzi "typ" który lubi "coś tam" i mąci kijem w wodzie.. Na dodatek daje wykład z dwóch WŚ. Pewnie jesteś fanem Rocka, Metalu... ble ble czegoś tam, ja lubię wiele dziedzin muzyki więc bujaj cyce :] Teraz się zacznie dyskusja kto lubi jaką muzykę, kolor, film kończąc kto lubi schabowego kto mielonego a mi nie o to chodziło! Denerwują mnie tego typu odpowiedzi. Te "kater" - Ty to musisz być kizior jak z Prison Preak trzymając kieszeń T-Bag'a :norty:? Co do tematu historii, pomijając go, po co piszesz coś na temat muzyki kiedy zaznaczam że, nie chodzi o gusta lecz Ty musisz zaprezentować swoją "chu**wą" wiedzę na ów temat? :evil: BMW! Edytowane przez Makos89
Opublikowano (edytowane)

Jezuu..... chłopaki, wyluzujcie.

Ja za rapem też nie przepadam ale skoro Makos uderzył w tony "sztuki" :mrgreen: to proponuję dziesiątą muzę. Być może słyszeliście o krótkich filmach BMW w których główną rolę gra Clive Oven? niektóre są rewelacyjne, wg. mnie najlepszy i totalnie odjechany jest ten z Jamesem Brown-em, Gary Oldmanem...i na końcu Marilyn Mason :D reż. Tony Scott:

dobry jest też "the hostage" johna woo

Edytowane przez niklucas
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
niklucas - O to mi chodziło wrzucając ten temat pomijając wszelkie dyskusję. Widziałem taki filmik z Madonną, troszkę sztuczne i przekoloryzowane, zanim pojawiło się e39 minęło sporo czasu. Ten aktor pasuje tylko do filmów histrorycznych mdz. innymi "King Arthur". Nie pasował by lepiej Jason Statham z Transportera? Mmm e38 :).
Opublikowano
cóż, może ten odcinek z Madonną nie jest najlepszy, ale dla równowagi - ten który podesłałem jest całkiem odjechany ;)
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano (edytowane)

Zgadzam się. Twój jest lepszy :) Pytanko - Maniaki z USA? Anglii? - Tworzą takie filmiki? Czy to była kiedyś reklama BMW? Skąd to się bierze?

* OGLĄDAJCIE TELEDYSKI POMIJAJĄC "kater'ka".

Edytowane przez Makos89
Opublikowano
To był pomysł BMW na nieszablonową promocję - zaangażowali najbardziej znanych reżyserów, gwiazdy hollywood i dali im duży budżet na stworzenie krótkich, max 10 minutowych filmów w których samochody BMW będą tylko rekwizytem który będzie grał w drugim planie. Swojego czasu płytka z wszystkimi (7 chyba) filmikami była oferowana jako prezent dla klientów którzy kupowali nowe auta w salonach w USA.
Opublikowano
Co to znaczy "przegrali"? IMO właśnie wygrali. Popatrz na nas, zwycięzców, krw mć, +50 lat pod komunistycznym butem, syf, gnoooy, bida z nędzą, ludzie spaczeni czerwoną zarazą, leniwi, jeden drugiemu wilkiem, 500 km autostrad na cały kraj, itd. Ale to my wygraliśmy. A oni przegrali i jakoś jednak lepiej im się żyje, i to od dawna w sumie.

A rapu ani HH każdego nie cierpię :twisted: (ale to moja osobista przypadłość, a nie zaproszenie do dyskusji - ot po prostu mówię jak jest)

A każdego pseudo gangsta to bym najchętniej wsadził na 48 h do paki z prawdziwymi kiziorami, którzy na takie dziewice cieszą się, że aż piszczą. Przepłuczą im tyłki i gardziołka nasieniem to się może taki jeden z drugim pajac zorientuje, że to jednak jest niefajne :nienie:

I inni.. nie róbcie OT. Widzicie temat ?

Muza nie za ciekawa raczej...

CHIPTUNING BMW ŁÓDŹ > STROJENIA INDYWDUALNE > TEL 794-053-715

ZAPRASZAMY NA MODYFIKACJE WSZYSTKIE MODELE BMW

http://www.TC-PERFORMANCE.eu

http://www.tc-performance.eu/app/uploads/2019/01/15/chiptuning-bmw-g-seria-2-e1547559341957.jpg

https://www.facebook.com/TeCePERFORMANCE -> ODWIEDŹ NASZ FANPAGE!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panie i Panowie! Pamietajmy, ze BMW to nie tylko Hip Hop, gangsterzy, dres itd.. Moze co niektorych to zaskoczy, ale oto dowod - BMW 7 w wersji Steinway & Sons:

http://www.youtube.com/watch?v=q8bT2ifbhEw&feature=player_embedded

Same lyse paly i palenie gumy, nie? :wink:

Poza tym to jest jeszcze fajnie zrobione (swietna muzyka by Emiliana Torrini):

http://www.youtube.com/watch?v=ADNb0F0YjNI&feature=player_embedded

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pisaliscie o odcinku z madonna to pomyslalem ze dam link dla tych co nie maja weny zeby szukac:)

osobiscie nie wiem czemu bo nie ma racjonalnego wytlumaczenia lubie filmiki ktore robia uzytkownicy, ze zjazdow i tak dalej, ale chyba dlatego ze lubie popatrzec jak wygladaja bawarki innych uzytkownikow:) sam nie wiem

a tak swoja droga dobry temat...

Opublikowano

partysz - Ja mogę oglądać takie filmiki bez końca :) Kiedyś miałem długi film ze zlotu e30/e36 u Niemca, ale przepadł.

Zna ktoś tego typu filmy ze zlotów, strony, linki do ściągnięcia, cokolwiek ?

Opublikowano
ja moge poszukac ale zajmie mi to pare dni(moze dwa albo3?) gdzies w szafie mam na plycie wypalone pare filmow wlasnie z niemieckiej ziemi miedzy innymi. poklikam tez troche to moze dam pare linkow, bo pare dobrych jest na you tube ale tytuly maja takie ze cieszko znalesc:)
Opublikowano
Wiesz co, jeden z tych filmików które tutaj się pojawiły to właśnie jakaś krótka wersja tego o czym pisałem, bo pamiętam tą żółtą e36 w coupe z tego filmu.
Opublikowano

Dżerman stajl - odnosnie materialow ze zlotow:

A tu nie ze zlotu, ale tez fajne:

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...