Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
odpalilem moje bmw i cos nie tak wydawalo mi sie jak by nie palil na 1 baniak i tak sie okazalo wymienilem swiece i ok przejechlem jakies 2 km i koniec dalej to samo swieca padla dalej :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: jedzie na 5 i nie ma mocy
"PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK"
Opublikowano
no maja troche przebcie bo poczulem ale na 1 baniaku tam gdzie mi padla to jest ok na 4 mam naderwany ta guma peknieta
Opublikowano
no wlasnie teraz odpalilem i przez chwile chodzila normalnie i zachwile znow moze kopolka zasniedziala???
Opublikowano
u mnie w mojej starej babince niby wszystko ok przewody nowe kopułka nie zaśniedziała a szalał na 2 garach. podmieniłem kopułkę od PEUGOT 605 3.0 :mrgreen: teścia i auto odżyło :). Okazało się, że przy wejściu przewodu do kopułki była dziurka dosłownie jakby ktoś igłą nakłuł i tam coś się działo. NAwiasem mówiąc połowa części z 605 z elektryki to BOSH i pasuje do BMW hehehe
Opublikowano
u mnie w mojej starej babince niby wszystko ok przewody nowe kopułka nie zaśniedziała a szalał na 2 garach. podmieniłem kopułkę od PEUGOT 605 3.0 :mrgreen: teścia i auto odżyło :). Okazało się, że przy wejściu przewodu do kopułki była dziurka dosłownie jakby ktoś igłą nakłuł i tam coś się działo. NAwiasem mówiąc połowa części z 605 z elektryki to BOSH i pasuje do BMW hehehe

to co radzisz do kopolki zajzec???

Opublikowano
No jak najbardziej sprawdż czy nie zaśniedziała i podmień jak możesz z innym samochodem to będziesz miał pewność. Moja wyglądała IDEALNIE a teść zauważył tą dziurkę, ja bym pewnie ją olał bo co tam taka mała dziurka wielkości końcówki szpilki. Podmieniliśmy kopułki i sprawa się okazała jasna.....
Opublikowano

To pewnie przez ten wycięty katalizator :norty: - zemsta Beemki.

Wymień przewody WN bo z tego co napisałeś wnioskuje że mają juz przebieg kwalifikujący je do wymiany.

A świece wymieniamy wszystkie a nie jedną :nienie:

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich.

Panowie,kopułka wcale nie musi być zaśniedziała,aby źle działała.

Mogą być styki powypalane,albo poszło przebicie między nimi i iskierka sobie dziwnie skacze.

Opublikowano
no tak tez tak mysle wezme z inej bmw kopolke przemienie i zobacze co sie bedzie dzialo ale przeczyszcze ta co mam zobacze
Opublikowano
To pewnie przez ten wycięty katalizator :norty: - zemsta Beemki.

Wymień przewody WN bo z tego co napisałeś wnioskuje że mają juz przebieg kwalifikujący je do wymiany.

A świece wymieniamy wszystkie a nie jedną :nienie:

:D :D :D :D :D :D :D dobre

a wiem ze wszystkie sie wymienia tylko spoczatku myslalem ze swieca padla