Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Wczoraj zadzwonili do mnie z BMW Auto-Boreczko i zaproponowali wejściówkę na Bemowo 26 lutego. Dzisiaj mi już przesłali zaproszenie. Przejdę się bo może być fajnie.

Dziwi mnie jedynie, że cała impreza zaczyna się dopiero o 16:40 czyli jak już będzie ciemno...

Opublikowano
tylko nie "zaorajcie" wszystkich aut, wchodzę po Was 27, rano...

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jednym z argumentów pana z BMW było to że można Xami pocisnac, więc niewykluczone że w niedzielę nie będzie czym jeździć :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pytanie do tych którzy mieli już przyjemność testowania w ostatnich dniach. Napiszcie jaki w tym roku jest program i co jest warte uwagi.
Opublikowano

Z racji że nie znalazłem w tym roku czasu na BMW xDrive Live

z chęcią przeczytam i zobacze fotki/filmy przedstawiające relacje tegoroczną.

A tak na marginesie mam nadzieje że te ///M-ki trafią kiedyś na takie dni zapoznawcze marki BMW do Polski:

Opublikowano
Witjacie, ja będę 26 lutego w Wawie na Bemowie. Wczoraj rozmawiałem ze swoim dealerem.. A w przyszłym roku xDrive Live będzie także w Lublinie :mrgreen:

Pzdr.

Też miałem tam być ale coś mi wypadło na jutro i nie mogę ;(

Opublikowano
kurde też mam zaproszenie ale nie dojadę na pewno, kicha, czekam na Lublin w przyszłym roku.
Opublikowano

A mnie choroba połamała :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: i cały misterny plan w !@#$%^& :(. I weź tu człowieku coś zaplanuj.

Pzdr.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
A ja właśnie wychodzę na imprezę ;) pozdr.
Opublikowano

A ja właśnie wróciłem, było nawet ok, ale troszke zbyt mało czasu, nie kajtniesz się wszystkimi modelam. Wskrócie są cztery etapy.

1 Przejazd przez garby x3-kami

2 Test łosia

3 Przejazd po torze

4 Przejazd 550ix na miejscu pasażera

Na dowidzenia torebka z katalogiem na 2011 rok

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Faktycznie czasu nie było zbyt wiele. Objeździłem kilka X3, X5, GT, 7er, ale w moim przypadku na X6 zabrakło czasu no i trochę szczęścia :? Xdrive na śniegu robią robotę. 550ix też pokazała na co ją stać. Miejmy nadzieje, że BMW kiedyś zrobi podobną imprezę, z tym, że mogły by być tory dłuższe i bardziej wymagające.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Byłem wczoraj i kilka słów mojego komentarza. Jeśli ktoś chciał wypróbować nowe X3 to była idealna okazja. Niestety było mało (a właściwie nie było) aut z silnikami 320D, czyli takich jakie z racji ceny wybiera większość, a ciekawe by było porównanie z modelami 3 litrowymi (306KM) z maksymalnym (albo prawie) wyposażeniem - bo głównie takie auta były prezentowane. Ten model to nie jest to co kupujemy najczęściej. W porównaniu z X1 120D (były i takie rodzynki) to zupełnie inna dynamika, choć w takich dość ekstremalnych warunkach i na niewielkim torze moc miała mniejsze znaczenie, bardziej liczyła się trakcja i własności jezdne. Nową 5 w wersji X z ekstra silnikiem nie byłem specjalnie oszołomiony, pewnie na suchym i szybkim torze byłoby więcej emocji. Generalnie było bardzo miło i szkoda, że tak krótko. Duży ukłon i podziękowania dla BMW POLSKA i wszystkich którzy tę akcję zorganizowali.
Opublikowano

z powodów zdrowotnych (mega awaria barku) musiałem odwołać wizytę, może ktoś z forum załapał się na wolne miejsce :cool2: przekazałem info do BMW 3 dni wcześniej więc mieli możliwość zaprosic kogoś na zastępstwo...

... Duży ukłon i podziękowania dla BMW POLSKA i wszystkich którzy tę akcję zorganizowali.

ogólnie tak ale ja mam niesmak:

1) z racji, że kupiłem auto w salonie jestem w ich bazie od 2004 roku,

2) co roku wysyłają zapraszenia na "festyn" ale wcześniej dzwonią z ankietą,

3) główne pytanie: ''...czy zamierza Pan/i kupić auto w tym roku?..."

3.1) odpowiadasz: "tak", masz potwierdzenie zaproszenia :mrgreen: ,

3.2) odpowiadasz szczerze: "nie" ponieważ kupiłem auto np. w 2010 a następne planuję kupić np. w 2012/201x, nie otrzymujesz zaproszenia z "wytłumaczeniem": wie Pan/i jest tyle osób chętnych, że na ten termin nie mamy już miejsaca :mrgreen: :mrgreen: tak powiedzieli mojemu znajomemu, który kupił auto miesiąc po mnie...oczywiście z dopowiedzią jak jest Pan/i zainterowany jazdą konkrtenym modelem to podstawimy auto do Dilera...

z punktu oceny handlowej ma to sens, z punktu "smaku" marki sprzedającej auta "premium" występuje tylko obrzydzenie :mad2:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Liczą na nowych klientów. Starych uważazają za lojalnych. Trochę to nie w porządku.

Najlepsze w tych imprezach jest możliwość pojeżdżenia autami rzadko spotykanymi u dealera. Ale M3 jeszce nie trafiłem u żadnego do jazd próbnych.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Niestety było mało (a właściwie nie było) aut z silnikami 320D

A ja szukałem tylko aut z największymi silnikami - jak się bawić to na całego :)

Nową 5 w wersji X z ekstra silnikiem nie byłem specjalnie oszołomiony, pewnie na suchym i szybkim torze byłoby więcej emocji.

Wg mnie bardzo szybkie auto na prostej a na śniegu szła jak czołg. Dla mnie bardzo fajny silnik.

3.2) odpowiadasz szczerze: "nie" ponieważ kupiłem auto np. w 2010 a następne planuję kupić np. w 2012/201x, nie otrzymujesz zaproszenia z "wytłumaczeniem": wie Pan/i jest tyle osób chętnych, że na ten termin nie mamy już miejsaca :mrgreen: :mrgreen:

Cholera a ja w ankiecie podałem, że póki co nie zamierzam :?

może zadzwonią jeszcze ;)