Skocz do zawartości

320d - Montaż telefonu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przyszedł mi do głowy pomysł żeby w swojej e46 zamontować telefon. Czy ktoś z was może robił już coś takiego i czy w ogóle jest sens się w to bawić?????

Myślałem o czymś takim http://allegro.pl/telefon-bmw-e38-e39-e46-i1387546250.html.

Dodam że mam wielofunkcyjną kierownicę mniej więcej taką http://allegro.pl/kierownica-air-bag-bmw-e46-i1388988824.html. i są na niej przycicki do telefonu ale po ich naciśnięciu nic się nie dzieje.

Opublikowano
Chcesz uzyskać jakąś fucnkcjonalność czy tylko bajer ?
Opublikowano
imo całkiem przydatna rzecz w przypadku kiedy nie mamy obsługi BT w samochodzie i zestawu głośnomówiącego.
Opublikowano
  • Autor
Chce mieć po prostu taki bajer. Skoro BMW coś takiego oferowało to dlaczego miał bym tego nie mieć????? Chodzi tylko o to, czy montaż takiego " Bajeru" to skomplikowane przedsięwzięcie czy nie. Bo jeśli skomplikowane i mam wydać 1000PLN za montaż to rzeczywiście bez sensu. Ale jeśli można to zamontować samemu to dlaczego by nie spróbować.
Opublikowano
Jeżeli nie masz przystosowanego auta pod telefon na pewno sa tej słuchawce się to nie kończy.
Opublikowano
Jeżeli chcesz zeby to dzialało i miało rece i nogi to oprócz telefonu potrzebujesz jeszcze wiązek podłączeniową, antene, zestaw głośnomówiący wbudowany w podsufitówce, przystosowaną kierownicę, urządzenie nadawczo-odbiorcze, sterownik systemu sterowania głosem itd... Na tej aukcji masz tylko telefon...
Opublikowano
  • Autor
Ok dzięki za zainteresowanie. Czyli generalnie gra nie warta świeczki.
Opublikowano
Ale jako bajer zawsze może leżec :P
Opublikowano
Ale jako bajer zawsze może leżec :P

Tylko, że średnio go widać :P Nie wiem czy ten zestaw, posiada tak jak u mnie roletkę która go zasłania to raz, no a dwa to podłokietnik też go przysłania :P Takze bajer mało widoczny :D

Opublikowano
  • Autor
Bajer fajny tylko myślałem że z montażem będzie mniej zachodu. Myślałem że to będzie kwestia jakiegoś modułu i słuchawki i to wszystko. Ale skoro to tyle roboty to chyba nie warto.