Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przyszedł mi do głowy pomysł żeby w swojej e46 zamontować telefon. Czy ktoś z was może robił już coś takiego i czy w ogóle jest sens się w to bawić?????

Myślałem o czymś takim http://allegro.pl/telefon-bmw-e38-e39-e46-i1387546250.html.

Dodam że mam wielofunkcyjną kierownicę mniej więcej taką http://allegro.pl/kierownica-air-bag-bmw-e46-i1388988824.html. i są na niej przycicki do telefonu ale po ich naciśnięciu nic się nie dzieje.

Opublikowano
imo całkiem przydatna rzecz w przypadku kiedy nie mamy obsługi BT w samochodzie i zestawu głośnomówiącego.
Opublikowano
Chce mieć po prostu taki bajer. Skoro BMW coś takiego oferowało to dlaczego miał bym tego nie mieć????? Chodzi tylko o to, czy montaż takiego " Bajeru" to skomplikowane przedsięwzięcie czy nie. Bo jeśli skomplikowane i mam wydać 1000PLN za montaż to rzeczywiście bez sensu. Ale jeśli można to zamontować samemu to dlaczego by nie spróbować.
Opublikowano
Jeżeli chcesz zeby to dzialało i miało rece i nogi to oprócz telefonu potrzebujesz jeszcze wiązek podłączeniową, antene, zestaw głośnomówiący wbudowany w podsufitówce, przystosowaną kierownicę, urządzenie nadawczo-odbiorcze, sterownik systemu sterowania głosem itd... Na tej aukcji masz tylko telefon...
Opublikowano
Ale jako bajer zawsze może leżec :P

Tylko, że średnio go widać :P Nie wiem czy ten zestaw, posiada tak jak u mnie roletkę która go zasłania to raz, no a dwa to podłokietnik też go przysłania :P Takze bajer mało widoczny :D

Opublikowano
Bajer fajny tylko myślałem że z montażem będzie mniej zachodu. Myślałem że to będzie kwestia jakiegoś modułu i słuchawki i to wszystko. Ale skoro to tyle roboty to chyba nie warto.