Skocz do zawartości

Zmiana języka komunikatów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może ktoś wie jak za pomoca kombinacji wewnętrzynch przycisków i stacyjki zmienić język komunikatów ze szwabskiego na angielski? Wiem ze jist to możliwe ale nie mogę sam do tego dojść.
Opublikowano
Było to możliwe tylko w starszych modelach E32, E34, a w E38, E39 tylko za pomocą wgrania innego pliku language.

1. :search:

2. Jak nie ma navi - tylko przeprogramowanie na komputerze

3. Jak jest navi - można zmieniać język z poziomu navi - angielski lub niemiecki, w przypadku MK4 także francuski.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Już dwa razy zmieniali mi jezyk w kompie w BRJ w Lublinie bo był odłączany akumulator i wszystko się resetowało a język przeskakiwał z angielskiego na niemiecki. Gości wsiadł do auta coś przekrecił i było gotowe. Trwało to z 5 sekund i miałem angielski. Nie chciał powiedzieć jak to zrobił. Moze jednak ktos wie jak to zrobić?
Opublikowano
W E32 moze tak jak w E34, z tego co pamietam to chyba przytrzymuje sie kilka sekund guzik od przelaczania komunikatow na komputerze.
Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.