Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie: Czy jeżeli bym założył podgrzewacz cieczy do mojego M40 np. taki : http://allegro.pl/podgrzewacz-wody-cieczy-plynu-chlodniczego-e46-i1344929859.html to czy szybciej by było ciepełko w samochodzie w mroźne dni?? Dało by to coś?? Pytam bo mam dostęp do takich wynalazków :wink:

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
jak masz trochę pojęcia o mechanice to sam to zamontujesz ... da to dość dużo :) w zimę szybciej na gaz będzie się przełączał :) widziałem też takie bajery , że podłączasz samochód do gniazdka elektrycznego i w środku masz ciepło , ciepły silnik i naładowany akumulator :) ale to rozwiązanie raczej jak ktoś mieszka w domku jednorodzinnym , lub ma garaż podziemny ...
Kamil
Opublikowano
Koledzy w takim razie jeszcze przed sylwkiem założę na tym oryginalnym i dam znać jak się sprawuje :)
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano

o ile wiem to takie grzałki stosuje się do silników diesla

sprawny układ grzeje się na dystansie 3km,więc po co kombinować

poza tym do tego potrzebny jest mocny alternator

Opublikowano
O kurcze!. Nie wiedzałem że takie coś jest w ogóle! I to jeszcze ori bmw. Sam o tym myślałem kiedyś do swojego bmw.

Do E36 też występuje ? że tak zapytam przy okazji

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
aha , dzięki za info.

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/