Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem łańcuchy a i tak nie mogę podjechac pod żadne wzniesienie... co jest kurde nie tak...

http://images.thecarconnection.com/med/bmw-1-series-with-snow-chains-on-front-wheels-staffordshire-england-dec-2010-photo-by-andy-smith_100334419_m.jpg

Wesołyh Świąt życzę całemu forum BMW :)

Opublikowano

Nie jestem pewien czy dobrze widzę (czy są tylko z przodu, czy z tyłu też?) , ale czy łańcuchy nie powinny być na osi napędzanej?

Czy ty aby się po prostu z kogoś nie śmiejesz??

Opublikowano
Założyłem łańcuchy a i tak nie mogę podjechac pod żadne wzniesienie... co jest kurde nie tak...

spróbuj przekręcić silnik tak, żeby był poprzecznie. powinno pomóc.

Opublikowano

No to taki Joke na Wesołe Święta :) ale swoją drogą to teraz już wierzę w Angielskich kierowców ;) ale to wszytko przez te ich odwrotne kierownice :) a może na anglie BMW wypuszcza z przednim napedem :) jak kierownica odwrotnie to i napęd :) pozostaje się cieszyć póki to jeszcze śmieszne, bo BMW planuje w niektórych modelach silnikowych właśnie w seri 1 zrobić napęd na przednią oś i to już potwierdzone :(

a na koniec, żeby Wam jeszcze bardziej pdkręcić wesołą historię, to nie wierze... żeby wlasciel tego auta spinał sam te łańcuchy :) widać, że to fachowa robota :) mam cichą nadzięję, że ASO tego nie zlecił :)

Opublikowano
Było coś podobnego z babką która się zakopała w śniegu BMW i podkopywała przednie koła aby pomóc sobie wyjechać. Chyba też UK :)