Skocz do zawartości

bmw e36 318i sedan woda w progach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, słuchajcie mam taki problemik , w progach mamy kapsle, po jakimś tam czasie , kiedy sobie przypomnę wyciągam tylne kapsle i tu zonkkk, leci z nich woda, jak myślicie gdzie jest problem :mad2: :mad2: :mad2: Tomasz.

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam moim zdaniem maniura ma rację to odprowadzenie z szyberdachu rozmawiałem z kilkoma lakiernikami i wszyscy jednogłośnie pierwsze co wskazywali to właśnie odpływ POZDRO
Opublikowano

kolego jak ci powiem zacznij szukać przyczyny i ją zlikwiduj bo ja tak miałem i zrobiła si sie dziurka przez rdzę i woda leciała mi do kabiny pdłogę szkal trafił i koszty naprawy były masakryczne.

Mi leciało od dołu tak gdzie z boku jest kapsel na miajsce do lewarka to pod spodem w tym miejscy jest guma na np podnśnik u mechanika, ja miałem obnizone auto i zachaczyłem o coś i się wgniotło no i pewnie była dziura.