Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znowu fajne pytanie ...

a jak długo masz auto i czy kiedyś działały ?

a świecą ?

może ktoś wymienił kierownice na taką z multifunkcją a wcześniej nie było

Opublikowano
mam auto od niedawna jakiś miesiąc nic sie na nich nie świeci i żaden nie działa :( a kierownica raczej jest oryginalna o wymianie nic mi nie wiadomo :!:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jedno pytanie,czy masz radio z większym wyświetlaczem obsługujące BC (Board Computer).Bo jeżeli masz radio jakieś zwykłe najprostrze ori to napewno kiera była zmieniana i działac to nie będzie.Sporo osób zmienia kierownicę zwykłą na taką z M-pakietu.Pozdrawiam
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Jedno pytanie,czy masz radio z większym wyświetlaczem obsługujące BC (Board Computer).Bo jeżeli masz radio jakieś zwykłe najprostrze ori to napewno kiera była zmieniana i działac to nie będzie.

Nie widze zwiazku.

Przy zwyklym kaseciaku Business RDS tez byly kierownice multifunkcyjne.Komputer obsluguje wyswietlacz na zegarach.Byly tez wersie z MIDem i zwykla kiera.

Skoro nie dziala i nie swieci to albo ktos podmienil kiere,albo tasma uszkodzona.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
Dzięki mam nadzieję że to ta taśma w poniedziałek auto jedzie do serwisu więc się wszystko okaże. A wiecie może ile ona kosztuje z wymianą? Pozdrawiam :D
Opublikowano
Może była kierownica zdejmowana nie zostało wszystko podłączone. Taką taśmę to możesz sam nawet wymienić nie jest to skomplikowane.
Opublikowano
Dzięki mam nadzieję że to ta taśma w poniedziałek auto jedzie do serwisu więc się wszystko okaże. A wiecie może ile ona kosztuje z wymianą? Pozdrawiam :D

jeśli będziesz szukał używanej taśmy to pamiętaj ze e39 po 09,98 ma już inną taśmę jak i poduszkę kierownicę i wiele innych...

jeśli okaże się, że tylko ktoś dołożył taką kierownicę to podłączenie jej to kwestia pół godziny, jak to zrobić znajdziesz w dziale zrób to sam

www.nowak-motocykle.pl