Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy wiecie może jak na tylnej kanapie mogą sie zapiąć trzy osoby w pasy bezpieczeństwa,gdyż mam tylko dwa gniazda,a trzy pasy?
Opublikowano

Witaj!

Z tego co pamietam to jak nie ma 3 uchwytu na pas to instrukcja mówi że 3 osoba jedzie na kolanach tego pasażera po stronie kierowcy.

hej

Opublikowano
moze to i jest jakies wyjście,ale ja mam tylko dwa uchwyty i mój znajomy tez ma tylko dwa,a w instrukcji nic o tym nie piszą,jedynie moze byc trzeci uchwyt schowany pod kanapą,ale kto by go tam chował! :?
Opublikowano

Witaj!

To był żart z tym że jedzie na kolanach.Normalne uchwyty dla pasażerów sa pod kątem około 45stopni w takich dołkach a uchwyt dla 3 pasażera jest w takiej jakby niecce.Jak nie ma takiej niecki w kanapie to pewnie nie ma tego 3 uchwytu.

hej

Opublikowano
moze to i jest jakies wyjście,ale ja mam tylko dwa uchwyty i mój znajomy tez ma tylko dwa,a w instrukcji nic o tym nie piszą,jedynie moze byc trzeci uchwyt schowany pod kanapą,ale kto by go tam chował! :?

Może masz gdzieś pod kanapą , powinieneś mieć trzy , dwa są wciśniete w kanape pionowo , a jeden leży wciśniety w kanapę poziomo

http://img338.imageshack.us/img338/3843/dscf0397uu.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

BratPit .. zupełnie nie na temat się wypowiem :)

To co zawsze mi się podobało komforty + kolor ... super zestawienie.

A przy okazji widzę że też nie masz gniazda zapalniczek z tyłu w tunelu środkowym ... ehh te koszty

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
to widocznie musze miec ten uchwyt schowany pod kanapą!Mam identyczne wnętrze jak na zdjęciu,tylko nie mam ''worków'' w drzwiach(tylko kurtyny boczne) to może dlatego jest schowany,niecka jest wyszyta na kanapie,ale brak uchwytu!A wicie moze jak tą kanapę ściągnąć nie uszkadzając przy tym zaczasków!Z góry serdecznie dziękuje za pomoc!pozdrawiam wszystkich!hey