Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam na oku ladna 530d 2004 ale jest maly problem bo na wolnych obrotach trzesie silnikiem ale jezdzi dobrze. Pytanie czy to cos powaznego ?
m3GreenHell
Opublikowano
tylko na zimnym ? czy na ciepłym spokój ? ja miałem tak jak był walnięty moduł świec żarowych ;)
Jeszcze nie wiem bo rozmawialem tylko zgosciem przez telefon i mowi ze jak odpali to sa spore drgania , nie dopytywalem sie wiecej . Pomyslalem ze moze dowiem sie wiecej w tym temacie i zobaczymy.
m3GreenHell
Opublikowano
Dzieki za odpowiedzi , mysle poprostu dac sobie spokoj i szukac dalej , napewno cos trafie i jak zakupie to dam znac , jeszcze nie wiem czy 530d czy 530i :think:
m3GreenHell
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam,wroce do tematu bo chcialbym znac wiecej opinii naten temat ,auto jest dobrze wyposazone i podoba mi sie wiec jezeli jest mozliwosc ze to nie jest duzy koszt to bym jutro ogladna i jak wszystko inne jest ok ewentualnie zakupil.Rozmawialem z gosciem i mowi ze lekko telepie caly czas ( zimny cieply silnik) na postoju ale jezdzi ok , mysle ze warto zobaczyc to auto. :think: Prosze o rady.
m3GreenHell