Skocz do zawartości

318, 93r bez klimy, sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!,

Taki problem, nagrzewnica nie podaje ciepłego powietrza. Tzn do kabiny siłą pędu powietrze, ale wentylatorki będące w kabinie w ogóle nie pracują.

Układ chłodzenia sprawny:

Wumieniłem Visco, zalany zimowym płynem, odpowietrzony.

Wymienione wszystkie termostaty. Tem nie przekracza połowy skali na termometrze deski rozdzielczej.

Zima idzie pomocy!

Edytowane przez memberofmayday

Opublikowano

Siema.

Na poczatku proponuje cofnac sie do szkoly podstawowej, a dokladniej na lekcje jezyka polskiego. :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Co to za zdanie----> "Tzn do kabiny wpycha się aby siłą pędu ciepło otachające. Wentylatorki będą ce w kokpicie w ogóle ich nie słychać."

I jeszcze tytul. echhhh

:duh: :duh: :duh: :duh:

Opublikowano

troszke jaśniej napisz bo domyslam sie ze nie chodzi tobie pokreło od ustawiania siły nadmuchu. Oraz ze nie masz ciepłego powietrza-na elektrozawór bym stawiał pewnie sie zacioł

ale było gdzieś o tym na forum poszukaj...

Opublikowano
U mnie elektrozawor pukal i nie lecialo powietrze cieple,powiedzialbym bylo ono "letnie":) Elektrozawor wymienilem i w kabinie mam teraz saune.
Opublikowano
  • Autor
gdzie ten elaktrozawór, nie wiem gdzie go szukać i jak sprawdzić czy działa ????
Opublikowano
jak rozumiem to nie działa Tobie dmuchawa tak??Po włączeniu czy to na 1,2 czy 3 bieg nie ma żadnej reakcji??