Skocz do zawartości

320d nie migają kierunki podczas zamykania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamykająć/otwierająć bunie pilotem nie mrygają kierunki co sie mogło stać?? gdzie szukac przyczyny?? alarm fabryczny

pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

witam,

miganie kierunkowskazów daje nam do zrozumienia, że wszystkie drzwi oraz bagażnik i maska są zamknięte i zaryglowane. Jeżeli zamykając auto nie ma sygnału kierunkami to znaczy, że coś zostało otwarte lub któryś z czujników jest uszkodzony. Musisz posprawdzać wszystko, nie wiem czy może to wyjść na kompie

pzdr

Opublikowano
Najczęsciej uszkodzony czujnik zamkniecia maski. Odłącz go i sprawdź czy wrociło do normy.

a gdzie jest on umiejscowiony??

Opublikowano
Koledzy doradzcie cos....:( Co mam z tym kierunkiem i gdzie szukac przyczyny??? Po wlaczeniu zaplonu,silnika ciagle miga w lewo;/

nie wiem czy dobrze pisze ale jak cos to koledzy mnie poprawią :D mnie jak chciałem wymienic postojówki na ledy to komp wyrzucił błąd i zapalił sie kierunkowskaz zamiast postojówki moze zarówka sie przepaliła

Opublikowano
Koledzy mam juz diagnoze....przepinalem przepustnice od ringow i niema poprawy...zdjalem obudowe wokol kierownicy i odlaczylem kostke od kierunkow i przestalo....czyli musze kupic nowa manetke;/
Opublikowano
Najczęsciej uszkodzony czujnik zamkniecia maski. Odłącz go i sprawdź czy wrociło do normy.

a gdzie jest on umiejscowiony??

po prawej strony komory sinikowej przy styku maski z uszczelką w pobliżu podszybia.

Opublikowano