Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co to ma być? Jakaś ordynarnie wyglądająca chynszczyzna i to jeszcze za prawie 3 tysie? Chyba bym musiał na głowę upaść i potem jeszcze poprawić baranem w ścianę żeby coś takiego kupić w tej cenie. Wygląda jak radio Safari 5. Ciekawe po ilu miesiącach się ścierają te wszystkie tandetnie wyglądające nadruki/napisy...

Pzdr.

Opublikowano

Oj, po co od razu tyle negatywnych uczuć... Może i nie jest to oficjalne rozwiązanie BMW, ale przyznacie, że technicznie nowocześniejsze. Chińszczyzna też chińszczyźnie nie równa. Miałem kiedyś takie All-In-One 1Din z dobrego sklepu z HK i było na prawdę solidne i sprawnie działające! Ale miałem też kupione "okazyjnie" i co prawda nie był to szczyt jakości wykonania, jednak dyskwalifikowała go jakość dźwięku...

Ja bym chętnie takie miał w swojej Buńce. Za max 900 PLN.. :norty:

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano
też nie mom nic przeciwko nowszym koncepcjom na audio do e39

ale co to za temat ?

Ja też chętnie bym się doczekał czegoś ciekawszego do e39 jeśli chodzi o radioodtwarzacz ale nie w takim wyglądzie za TAKĄ kasę :duh:

Za 2700 to już można dość konkretnie zmodernizować nagłośnienie w e39 jeśli chodzi o efekt dźwiękowy. Już samo założenie do MIDa gratów wszystkich od DSP daje odczuwalną różnicę w jakości dźwięku.

Pzdr.

Opublikowano

ale co to za temat ?

Jak to co :?: TO REKLAMA zapewne :duh:

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano

ale co to za temat ?

jak reklama to chętnie bym zobaczył jak to świeci i działa

Opublikowano

ale co to za temat ?

jak reklama to chętnie bym zobaczył jak to świeci i działa

Podejżewam , że jak choinka , a grafika jest zapewne rodem z 8 bitowych komputerów Atari. Tragiczny sprzęt za taką kase

Opublikowano

nie koniecznie musi źle wyglądać bo oni chcą ale z materiałami odstają

no ale chyba nic głupotą nie przebije dużej navi z BMW z kastą pod panelem