Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie. Czy któryś z szanownych użytkowników E90/91/92/93 nie chce się pozbyć takich kół z jakąś rozsądną cenę, albo wie kto chce się pozbyć?

Dla przypomnienia wyglądają tak:

http://bmwfans.info/parts/catalog/E90/Sedan/Europe/330d-M57N2/LHD/N/browse/wheels/bmw_alloy_wheel_m_double_spoke_194/

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

Opublikowano
jak w temacie. Czy któryś z szanownych użytkowników E90/91/92/93 nie chce się pozbyć takich kół z jakąś rozsądną cenę, albo wie kto chce się pozbyć?

Dla przypomnienia wyglądają tak:

http://bmwfans.info/parts/catalog/E90/Sedan/Europe/330d-M57N2/LHD/N/browse/wheels/bmw_alloy_wheel_m_double_spoke_194/

Witam,

mam takie koła "17" ....ze zmiennym ogumieniem ( nowe opony - 3miesiące jazdy - faktury itp. ) DUNLOP SPORT MAXX TT ( kozak opona )

SPRZEDAJE TYLKO Z OPONAMI ZE WZGLĘDU NA TO ŻE OGUMIENIE DO TYCH FELG JEST ZMIENNE NA PRZÓD I TYŁ

TE KOLA SĄ NA ZDJĘCIU MOJEGO LOGO

Pozdrawiam

Opublikowano
Dzięki - w końcu ogarnąłem nowe zimówki 18" i z bani. Chciałem coś zarzeźbić bo miałem opony 17 zimowe, ale w końcu zostają 18' :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
witam...mam fegi ktorych szukasz .troche pozno bo w pazdzierniku szukalem ale jesli jeszcze ich szukasz to zapraszam-pozdro Grzegorz

Mógłbyś przesłać na PW zdjęcia felg i opon jakie tam posiadasz noi ew cene jak Cie interesuje...?

Opublikowano
Ja już dziękuję serdecznie, ale poradziłem sobie w inny sposób. Szkoda że nie dąłeś zna wcześniej, ale może Kolega powyżej skorzysta :)

Opublikowano

Witam podpinam sie do tematu

Szukam felg M double spoke 194 potrzebuje 2 sztuki przednie ( 8x17 )

jeśli ktoś posiada takie felgi do sprzedania albo wie gdzie mogę je dostać to bardzo proszę o pomoc pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Tak pytanie na szybko, da radę założyć na komplet tych felg (przód 8j tył 8,5) i jak to będzie się prowadziło i wyglądało komplet opon 225/45 R17? Pilnie proszę o odpowiedź :)