Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj w nocy skradziono mi wkladki lusterek w 3-ce.

Jestem ciekaw czy zdarza sie to czesto w naszej stolicy,

czy moze mialem poprostu pecha???

Sugestia od mojego mechanika - naniesione (grawerka) numerow VIN na szklach...?!

- moze to utrudnilo by sprzedaz na allegro i gieldach???

Pozdrawiam,

Halocline

Opublikowano
No co za gnoje,brak słów.Był ostatnio na ten temat wątek i pare osób straciło lusterka bądź same lustra.Tak było w moim przypadku,tyle,że nie w stolicy.No co zrobić...
Kubica GO!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najpierw Kraków, teraz Warszawa? Nowa moda chyba :mad2:
Opublikowano
A gdzie Cie pozbawili lusterek? Jak znajdziesz kogoś kto robi takie grawery to daj znac gdzie to robia.
Opublikowano

Mnie się przytrafiło to samo w zeszłym tygodniu w Krakowie :mad2:

ale kicha

Pozdrawiam

Niemirad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My BMW foto: http://img85.imageshack.us/g/p1030826.jpg/

Chip Tuning wykres: http://img690.imageshack.us/img690/4972/hamowniawykresbmw.jpg

Opublikowano
opcja z wygrawerowaniem vinu albo rejestr by byla dobra, musze sie dowiedziec bo kiedys jak alarm ojciec zalozyl w samochodzie to bylo tez znakowanie szyb ( oni chyba piaskowali numery na szybach czy jakos tak) i na lusterkach tez to mial, w jezdzie nie przeszkadza a debila dorabiajacego na allegro moze by odstraszylo

No rejestracji to chyba nie bardzo, przyszły potencjalny właściciel nie będzie zadowolony z Twojej rejestracji na lusterkach;)