Skocz do zawartości

320d woda w kokpicie z prawej strony z przodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem otóż dzisiaj zauważyłem że gromadzi sie woda pod dywanikiem po nacisnięciu jest jej całkiem dużo co mam zrobić żeby już jej nie było czy coś jest zatkane czy coś z podłogą ? pomóżcie
Opublikowano

Kolego...nagrzewnica Ci puszcza na 99% czyli masz do rozebrania kokpit aby sie tym zajac,ale zaznaczam ze poradzic sie musisz na 100% mehra zeby mogl to zobaczyc itd.

Sprawdz poziom płynu chłodniczego, jeśli zacznie znikać a wody przybywa w środku diagnoza jest trafna.Jeśli nie ubywa sprawa jest dziwna

Poczytaj sobie na temat nagrzewnicy i wody w środku auta jeśli tego nie zrobiłeś bo widzę ze nie szukałeś nawet ...wystarczy w google wpisac i bedziesz mial milion wątków..

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Płyn chłodniczy łatwo odróżnić od zwykłej wody, więc tu nie powinno być problemu.
Opublikowano

Zgadza się bardzo łatwo odróżnić, ale jeśli ktoś na wodzie jezdzi...to się nie odróżni.Napisałem jeżeli płynu ubywa...A kolega jeszcze nie odp. jak coś skrobnie na temat będzie wiadomo więcej..

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...