Skocz do zawartości

Nawigacja Professional - punkt pośredni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest możliwość aby w nawigacji professional można było wytyczyc trasę przez jakiś pośredni punkt?

Nie wiem jak to zrobić :(

Mogę tylko ustawić miasto docelowo, start jest zawsze z pozycji GPS. Nie mogę jednak tak skonfigurowac trasy aby nawigacja do miasta docelowego poprowadzila mnie przez jakieś konkretnie zadane miasto.

Pozdrawiam

Opublikowano
W swojej Profi czegoś takiego nie znalazłem (może słabo szukałem) generalnie albo adres albo zaznaczenie na mapie i prosto do celu.
Opublikowano

witam

Wybierz cel, uruchom prowadzenie do celu, wejdź w Navi i sprawdź czy nie ma Route via

W Professional może tego nie być

pozdrawiam

Opublikowano

Próbowałem wciskać OPTION chyba we wszystkich możliwych miejscach menu nawigacji i nigdzie nie znalazłem możliwości zdefiniowania punktu posredniego w podróży :(

Pozdrawiam

Opublikowano

aż chyba kolegom zrobię zdjęcia z systemu - trzeba wejść do menu nawigacja, nacisnąć przycisk OPTION, przewinąć listę i wybrać "journey with stages" (lub jakoś tak).

nie ma żadnego felera...

Opublikowano

przy okazji tematu navi

nie mam przy sobie inst obsl a jestem w drodze- co oznaczaja w navi pro czarne trojkaciki i ¨biale¨ kolka wzdluz drogi?

pzd

pozdrawiam Konrad
Opublikowano
co oznaczaja w navi pro czarne trojkaciki i ¨biale¨ kolka wzdluz drogi?

Kółko to znak blokady, natomiast trójkąt (pusty w środku) to ogólne utrudnienia w ruchu. W trójkątach mogą być ikonki symbolizujące np: budowę, niebezpieczeństwo, ograniczenia wysokości, korek, wypadek, zwężenie itd.

Pozdr.

Opublikowano

Mam rocznik 2009 - model z lutego. Nawigacja na dysku twardym. Niestety nie mam tej opcji.

code: Jaką masz wersję nawigacji jak ją odczytasz z menu Settings nawigacji?