Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy możecie polecić warsztat w Warszawie, w którym będzie można usunąć farbę z auta?

Panowie malowali elewację na bloku i trochę się im chlapało :mad2: , więc całe auto jest teraz w małe białe kropeczki.

W myjni ciśnieniowej nie schodzi za bardzo, paznokciem bez problemu...

Czy trzeba będzie polerować? Czy można to może usunąć jakimś środkiem?

Z góry dziękuję za podpowiedź!

Opublikowano
tak jak kolega pisze nitro i jazda.Ewentualnie musiałbyś zmywać te plamki gorącą wodą,powinny zejść po chwili,gdyż muszą nieco nasiąknąć.A Panów co malowali za łeb i do czyszczenia auta.
Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi!

Gdzie nie podjechałem to mówili, że "polerka". Nie znam się na "chemii", więc wolałem nie ryzykować.

Zostawiłem auto u ziutka obok mojej pracy, u którego polerowałem auto po lekkim zarysowaniu o gałęzie. Wtedy zrobił to bardzo fajnie.. dziś jest gorzej. Kropki usunięte, auto niby wypolerowane, ale do czasu gdy nie postawi się go w pełnym słońcu. Wtedy "bardzo ciekawie" mieni się :lol:

Chcę podjechać do Autoreduta w Warszawie by zrobić to profesjonalnie. Ktoś miał z tą firmą styczność?

p.s. znalazłem właściciela firmy, której pracownicy ubrudzili auto i nie robił problemu, przeprosił, a likwiduję z jego OC.

p.s.2. może ktoś z Forumowiczów ma warsztat w Warszawie i mógłby to wykonać? Polecić?