Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam małe pytanko mam pękniętą przednią szybe zabrali mi dowód mam możliwośc załatwienia tzw/ lewego przeglądu lecz bym wolał na przyszłość zapobiec podobnej sytuacji i na pęknięcie które jest w lewym dolnym rogu i ciągnie się po ciemnym pasku prawie do połowy czy można nakleić tam jakąś naklejke i policja siędo niej nie przyczepi ????

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z viewtopic.php?f=68&t=120678. Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
nie łatwiej wymienić szybę niż zrobić naklejkę teraz a za kilka miesięcy na drodze stracić szybę od przeciążeń na nią działających?
Opublikowano
Gwarantuje Tobie,że to pęknięcie zacznie iść dalej,aż szyba wleci Tobie do srodka hehe.Przecież tam są napreżenia itd!Wymeń szybe koszt około 400-500 zł z wklejeniem
Opublikowano
Eeee... tak duzo?? Ja płaciłem "po znajomości" za szkło nordglass 320zł z robociżną... Fakt faktem.. lepiej wymienic, osobiscie nie chciał bym wziąć na twarz przy prędkości np. 100km/h kupy szkła.... :cry2:
Opublikowano

Szyba czołowa nie jest hartowana tylko klejona,zatem spokojnie jak wleci to w całości :D :D

No u mnie tyle wymiana kosztuje(znaczy w mieście).Z tego co pamietam za szybe i uszczelke nad szybe i montaż zapłaciłem 420