Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WItam. Dzisiaj jadac ze znajomym pozwolilem mu zapalic papierosa w aucie....skonczylo sie to strasznie...;/ mam w tylnej kanapie 2 dziury wypalone ::(((((((( myslalem ze go tam ubije.... :evil: Macie jakis pomysl jak mozna zatuszowac te dziurki...nie sa one duze ale od razu rzucaja sie w oko...:((( |Doradzcie cos koledzy. ///.Aaa przy okazji....Bylem dzisiaj u takiego kolesia co sprowadza uderzone auta...w oko mi wpadla ladna czarna e46 rok 2003 2 litrowy dieselek...podchodzac blizej ujrzalem straszny widok heh bunia byla po powodzi....calutka w srodku zalana...wszystko w blocie i piachu, w lampach, doslownie wszedzie;/....naprawde strasznyy widok...koles mowi ze jeszcze ja zrobia i dobrze sprzedadza...Masakra;/ Musialem to napisac :D a teraz czekam za radami co zrobic z ta kanapa :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kanapę wyrwiesz za 100-200zł na allegro, koledze daj starą przepaloną i powiedz ile kosztowała nowa, aby wiedział ile ma dorzucić.
Opublikowano
Jak ci koleś wypalił dziurę to powinien chyba poczuwać się do tego żeby zapłacić za kupno nowej (używanej).Zniszczył ci siedzenie i co przeprosił i poszedł sobie do domu czy jak ? Ja bym od razy gościowi podał cene i bez kasy do chaty bym nie pojechał. Co do naprawy to tak jak koledzy pisali.Kup używke za 100zł i po sprawie ,ewentualnie tapicer ale cenowo to pewnie wyjdzie podobnie
Opublikowano
Tego sie obawialem ze bd musial szukac innej kanapy....;/ a pozniej jade do tamtego uswiadowmic go i pieniadze wziasc! Pozdrawiam
Opublikowano
WItam. Dzisiaj jadac ze znajomym pozwolilem mu zapalic papierosa w aucie....skonczylo sie to strasznie...;/ mam w tylnej kanapie 2 dziury wypalone ::(((((((( myslalem ze go tam ubije.... :evil: Macie jakis pomysl jak mozna zatuszowac te dziurki...nie sa one duze ale od razu rzucaja sie w oko...:((( |Doradzcie cos koledzy. ///.Aaa przy okazji....Bylem dzisiaj u takiego kolesia co sprowadza uderzone auta...w oko mi wpadla ladna czarna e46 rok 2003 2 litrowy dieselek...podchodzac blizej ujrzalem straszny widok heh bunia byla po powodzi....calutka w srodku zalana...wszystko w blocie i piachu, w lampach, doslownie wszedzie;/....naprawde strasznyy widok...koles mowi ze jeszcze ja zrobia i dobrze sprzedadza...Masakra;/ Musialem to napisac :D a teraz czekam za radami co zrobic z ta kanapa :(

Polecam http://www.s-plus.pl/naprawa_tapicerki/?sid=.

Moja koleżanka miała problem z wypaloną dziurą w siedzeniu. Zrobili tak, że chyba z lupą trzeba by było tego miejsca po dziurze szukać. Wyniosło ją to 75 PLN.

Opublikowano
Dzieki kolego za ten link :) Jak sie okazalo na stronce znalazlem ze 1 z pkt znajduje sie wlasnie w kaliszu i to niedaleko mnie :D BYlem tam dzisiaj....pracownicy ogladajac szkode stwierdzili ze 100 za 1 dziure;/ zaczalem gadac gadac i wynegocjowalem 150 za 2 . I tak drogo mi sie to wydaje...i ciekawe jaki bd efekt...No ale nic...kanapy raczej nie kupie bo szczerze mowiac moja jest w super stanie...oprocz tych 2 dziurek ;/ "D a patrzalem na allegro to jakies przyczernione ogolnie nieladne...a z praniem i przesylka by mnie to troche wynioslo....
Opublikowano
Dzieki kolego za ten link :) Jak sie okazalo na stronce znalazlem ze 1 z pkt znajduje sie wlasnie w kaliszu i to niedaleko mnie :D BYlem tam dzisiaj....pracownicy ogladajac szkode stwierdzili ze 100 za 1 dziure;/ zaczalem gadac gadac i wynegocjowalem 150 za 2 . I tak drogo mi sie to wydaje...i ciekawe jaki bd efekt...No ale nic...kanapy raczej nie kupie bo szczerze mowiac moja jest w super stanie...oprocz tych 2 dziurek ;/ "D a patrzalem na allegro to jakies przyczernione ogolnie nieladne...a z praniem i przesylka by mnie to troche wynioslo....

W Warszawie jakby taniej ale...Cena zależy także i zapewne od wielkości dziury. U koleżanki efekt był bardzo dobry. Śladu nie widać.

Poza tym co martwisz się ceną - kolega powinen zapłacić :)

Opublikowano
Kolego ''piotreksz4'' mam taki kolor tapicery mniej wiecej http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C8/49/97/C8499776_7.jpg - zdjecie wzialem z otomoto. Bardzo drogo moim zdaniem, male dziurki 2 a tyle pieniedzy...wlasnie co do kasy to troche krepuje sie brac od niego pieniadze....w koncu to moj bd dobry kolega...a wiem ze sam niema pieniedzy...|| Chyba za dobry jestem heh :D
Opublikowano
ALe sa tez plusy tego :D od tamtego czasu nie kaze palic nikomu w aucie...i sam tez nie pale bo nie bd kryl ze nie palilem w srodku(chociaz duzo czasu nie uplynelo od wypalenia dziur ale 3mam sie i tak zostanie) :D...Odkurzone wypachnione, obiecalem sobie ze to auto nie poczuje juz papierosa ani popiolu nie zobaczy...:)
Opublikowano
Koledzy Dzisiaj odebralem auto z salonu s-plus :) Wiec tak kazalem te 2 dziurki zrobic i pousuwac pare zbednych rysek...Powiem tak...dziur w kanapie niemam ale widac ze bylo robione...szkoda ze niewiem jak sie zdjecia dodaje to bym pokazal.Pozdrawiam
Opublikowano
szkoda ze niewiem jak sie zdjecia dodaje to bym pokazal.Pozdrawiam

wchodzisz na imageshack.com - wrzucasz tam fotkę - kopiujesz 1 z podanych linków ("forum") i wklejasz go w posta.

Opublikowano (edytowane)
juz wrzucilem :) dziury przed zabiegiem byly przeszyte przezemnie szara nitka...:)Co sadzicie o tym jak teraz to wyglada?? Edytowane przez wania126