Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od niedawna często przeglądam to forum,gdyż bardzo chciałbym stać się posiadaczem BMW. Mój ojciec wreszcie planuje kupic nowe auto i ja bardzo go zachęcam by było to właśnie BMW. Powstaje jednak problem, gdyż mój ojciec jest od dawna fanem marki AUDI.

Spór jest więc prosty. Ja jestem za BMW 320 i (roczniki 94-97), a on za AUDI A4 (95-97), Jakich mam użyć argumentów? Poza tym,że marka BMW jest dla mnie lepsza? Pomóżcie mi, prosze. Bede bardzo wdzięczny. :modlitwa:

Opublikowano

Najprosciej, zebyscie sie przejechali jednym i drugim.

Marka BMW ma naped na tyl i zdecydowanie lepsze wlasciwosci jezdne (oczywiscie mowimy o porownywalnych modelach), ale zalezy, co kto lubi.

Jezeli Twoj tata chce miec samochod z przednim napedem (albo 4x4), to pewnie Audi jest dobrym pomyslem. Jezeli nie - BMW bedzie lepsze.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
dziwne pytanie jak na tak tendencyine forum :twisted2:

Wejdź na forum Audi i zapytaj co by wybrali Audi czy BMW ??

Niue wiem czy wy czytacie te posty czy tylko tmaty :duh: przeciez kolega napisał ze ona jest za BMW i pyta o argumenty które moze przedstawić aby przekonać sposora własnie na BMW.

Ja mam taki jeden prosty !! Ale niektózi go nie rozumieja !! :modlitwa: BMW to BMW :modlitwa:

Opublikowano
Witam.

Od niedawna często przeglądam to forum,gdyż bardzo chciałbym stać się posiadaczem BMW. Mój ojciec wreszcie planuje kupic nowe auto i ja bardzo go zachęcam by było to właśnie BMW. Powstaje jednak problem, gdyż mój ojciec jest od dawna fanem marki AUDI.

Spór jest więc prosty. Ja jestem za BMW 320 i (roczniki 94-97), a on za AUDI A4 (95-97), Jakich mam użyć argumentów? Poza tym,że marka BMW jest dla mnie lepsza? Pomóżcie mi, prosze. Bede bardzo wdzięczny. :modlitwa:

Jezeli bedzie to A4 z silnikami 2.7T, 2.8 lub 1.8T to wybor jest jeden : AUDI :cool2: