Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem w swojej becie silnik m30 188ps silnik dławi się na benzynie ,nie mam mocy, po odpaleniu jak dam raptownie gaz to strzeli, nigdy problemu takiego nie było dodam że na gazie sekwencyjnym jest ok tylko na benzynce, dodam że zmieniłem pompe paliwa z filtrem bo myślałem że to jest przyczyną i nic nie dało,zmieniłem też zawór na listwie wtryskowej i dalej to samo,sonde lambda też i nic , proszę o pomoc jesli ktoś wie co to może być myślę że wtryski się chyba nie zapiekły?pozdrawiam
Opublikowano

Witam!

A może coś z przepływką?Ja jak mam jakiś problem w swojej,z którym nie mogę sobie poradzić,to jadę najpierw na kompa,bo już kilka razy wymieniałem części po kolei,a i tak nic nie dawało,a później się okazało na kompie,że to jakaś bzdura.Pozdrawiam!

Opublikowano
Witam byłem na kompie i nic nie wykazało, ale już wiem co jest,jest to wina ustawienia sekwencji w gazie,po resecie kompa jak jeżdzę na samej benzynie wszystko jest ok tylko przełącze na gaz i rozwala on mapę paliwa-oczywiście na gazie jest ok-szpec od bmw powiedział że właśnie stag300 tag po czasie psuje bmw
Opublikowano

zmień szpeca od bmw, ja mam co prawda m50 e34 ale też stag300 i żadnych problemów

a właściwie przydałby się dobry spec od lpg

• 1 rok później...