Skocz do zawartości

3XX Nerki poliftingowe do atrapy przedliftingowej

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak w temacie. To pasuje? tzn wiem że da radę założyć ale czy wygląda to po założeniu jakoś normalnie. Często na allegro można było zobaczyć e36 z jakoś krzywo założonymi nerkami. Wyglądało to fatalnie i pomyślałem sobie że może właśnie ktoś taką modyfikacje wprowadził. Kto wie niech pisze. Pozdro ;)

Poprawiłem tytuł. Proszę zapoznać się z formatem tytułowania wątków, albo następnym razem dam ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Trzeba "listewkę nerkową" wymienić, tak jak często ludzie robią po dzwonku. Autko rok 93" a tu nowe nerki i bezwypadkowe. Na moje osobiste oko grill po lifcie specjalnie ładniejszy nie jest :)
Opublikowano
To jak będziesz zmieniał to możesz się odezwać, może bym odkupił Twoje czarne (jeśli są one oryginalne albo jakieś inne ale gatunkowe). Mam ten sam kolor autka co Ty i też miałem oryginalnie czarne, po lekkim puknięciu nic z nich nie zostało i kupiłem srebrne bo myślałem że będą bardziej pasowały, ale raz że mi się znudziły a dwa że kupiłem zbyt tani shit i chrom już nie wygląda jak chrom za bardzo :D Chyba żeby spróbować je cyknąć jakąś farbką na czorne :mrgreen: