Skocz do zawartości

3XX Nerki poliftingowe do atrapy przedliftingowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Jak w temacie. To pasuje? tzn wiem że da radę założyć ale czy wygląda to po założeniu jakoś normalnie. Często na allegro można było zobaczyć e36 z jakoś krzywo założonymi nerkami. Wyglądało to fatalnie i pomyślałem sobie że może właśnie ktoś taką modyfikacje wprowadził. Kto wie niech pisze. Pozdro ;)

Poprawiłem tytuł. Proszę zapoznać się z formatem tytułowania wątków, albo następnym razem dam ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Nerka poliftowa jest mniejsza niż otwór w ramie przedliftowej. Krótko mówiąc nie pasuje.
Opublikowano
Trzeba "listewkę nerkową" wymienić, tak jak często ludzie robią po dzwonku. Autko rok 93" a tu nowe nerki i bezwypadkowe. Na moje osobiste oko grill po lifcie specjalnie ładniejszy nie jest :)
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
też tak myślałem dopóki nie zobaczyłem tych poliftingowych na podobnym setupie przodu co ja mam, czarna nerka, czarne środki reflektorów itp. dużo lepiej to wygląda
Opublikowano
Kwestia gustu. My wolimy starą wersję, Ty nową. Czeka Cię więc zmiana nerek razem z ramą.
Opublikowano
To jak będziesz zmieniał to możesz się odezwać, może bym odkupił Twoje czarne (jeśli są one oryginalne albo jakieś inne ale gatunkowe). Mam ten sam kolor autka co Ty i też miałem oryginalnie czarne, po lekkim puknięciu nic z nich nie zostało i kupiłem srebrne bo myślałem że będą bardziej pasowały, ale raz że mi się znudziły a dwa że kupiłem zbyt tani shit i chrom już nie wygląda jak chrom za bardzo :D Chyba żeby spróbować je cyknąć jakąś farbką na czorne :mrgreen:
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
moje nerki to oryginaly, zdarlem chrom, polozylem lekko szpachli tam gdzie byly male nierownosci, dalem podklad i kilka warst matu, wiec za darmo nie oddam!! :D hehe