Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Właśnie kupiłem SZKŁO REFLEKTORA WEWNĘTRZNE bo w mojej Buni było pęknięte. Chciałbym je zmienić,ale nie mam pojęcia jak zdjąć stare. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak masz wymienić, to szkoło normalnie wybij a resztę ładnie wydłubiesz :wink:
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
A jak zdjąć pozostałe, których nie będę wymieniać żeby je po prostu elegancko wyczyścić? I oczywiście z powrotem założyć;) :mrgreen:
Opublikowano

zdejmujesz, nacinasz nożykiem, potem grzejesz opalarką, podważasz i zdjęte 5 minut roboty

rozklejałem wiele kompletów i tylko jedno mi pękło

ps szkła soczewek nie rozklejaj, rozkręc je, wymyj szkło od środka, wymyj samą soczewkę i złóż

ps chyba że chcesz Black Hella to zapraszam do mnie :wink:

Opublikowano
wie ktos czy mozna załatwic gdzies jeszcze szkła org helli.. Przemo tds robisz black hella ? co sądzicie o zaadaptowaniu soczewek pod xenon z e 38 i org przetwornic bmw mysle o takim sposobie uxenowienia mojej 530
Opublikowano

robię BH

ori lampy można kupić w serwisie

szkła trzeba ponownie wkleić, ja używam silikonu, trzyma bez problemu, można użyć kleju do szyb, ale wtedy ponowne odklejenie szkła jest praktycznie niemożliwe

co do ksenonu to ciężko będzie twoim sposobem

kupuj najtańszy zestaw na allegro i wkładaj w ori soczewki (najtańszy bo wszystkie są takie same, tylko różnią się ceną)

ja ma tak zrobione, przetwornice ukryte, xenon 6000, imitacje spryskiwaczy i dowodu nigdy mi nie zabrali, nawet na cargo w stolicy