Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam na prosbe panowie zbysice mogli podpowiedziec i podrzucic kilka pomyslow na koncowke wydechu do dieselka

320d touring 2001

super wyglada koncowka w benzynkach 2 rorkowa, ale jak cos takiego dostac i zalozyc

wielkie dzieki

rorkowa :arrow: rurkowa

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
Ja mam chromowaną dwururkę w 330xi, a placę za to na stacji benzynowej. Jeżdżąc klekotoolejo-żlopem musisz się z tym pogodzić
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z niczym się nie trzeba godzić. Jaki problem upierniczyć fajkę i w to miejsce zapodać prostą rurkę, w miarę potrzeb profilując też zderzak w odpowiednim miejscu. Co nie zmienia faktu, że ja osobiście zostawiłbym tak jak jest, klekot to klekot, faja musi być :D

PS. fajka ma niwelować ew. brudzenie tyłu sadzą. Ja znam tylko jednego gościa po przeróbce, ale on ma auto czarne i brudzenia nie zauważył. Musieliby się inni wypowiedzieć.

Opublikowano
Z niczym się nie trzeba godzić. Jaki problem upierniczyć fajkę i w to miejsce zapodać prostą rurkę, w miarę potrzeb profilując też zderzak w odpowiednim miejscu. Co nie zmienia faktu, że ja osobiście zostawiłbym tak jak jest, klekot to klekot, faja musi być :D

PS. fajka ma niwelować ew. brudzenie tyłu sadzą. Ja znam tylko jednego gościa po przeróbce, ale on ma auto czarne i brudzenia nie zauważył. Musieliby się inni wypowiedzieć.

no to teraz kolego dałeś mi do myślenia z ta sadzą!! Ale auto mam czarne,pytanie tylko w jakim stopniu by to zabrudzenie było???

Ogladałem na allegro ale tam to same agrokońcówki,same wielkie kotły,a mi raczej chodzi o skromną a zarazem fajnie wygladająca końcówkę!!!!

Może wiecie gdzie mogę takie dostać?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kolego ja mam dwie rurki tak jak w benzynie od momentu gdy kupiłem auto przejachałem nim juz 30 k i nie widziałem nigdy ze jest z tyłu brudne od sadzy a kolor samochodu zółty.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
przedłuż końcówkę tak żeby wystawała 0,5 metra za zderzak i nie będzie sadzy :lol: a tak poważnie jak masz disla to nic nie ruszaj bo jeszcze z tego wyjdzie wieś tuning,ja u siebie dwu rurkę wypolerowałem i błyszczy się jak psu jajca tyle że ja mam benzynę
Opublikowano
Ja u siebie też ładnie wypolerowałem, jak słońce zaświeci to tak się odbija że aż oślepia, kumple się śmieją że poznają po końcówce wydechu że to ja przejeżdżałem :) Dla mnie oryginalna jest bardzo fajna
Opublikowano
kolego ja mam dwie rurki tak jak w benzynie od momentu gdy kupiłem auto przejachałem nim juz 30 k i nie widziałem nigdy ze jest z tyłu brudne od sadzy a kolor samochodu zółty.

kolego jak kupiłeś autko to juz miałeś końcówki czy też sam je montowałeś??? ?jak sam to gdzie je zakupiłeś!!!

Opublikowano

koledzy może ktoś mi podpowie,szukałem końcówek do mojego autka i znalazłem dość fajną stronke firmy ULTER :D

Zastanawia mnie końcówka o nr.katalogowym N2 70RS ,jak myślicie bedzie pasowała do mojej 320d Touring???

Może polecicie jakąś inną???

http://www.ulter.com.pl/index.php?show=konc&typ=2

P.s piąty rząd od góry,druga z lewej :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kolego jak kupiłeś autko to juz miałeś końcówki czy też sam je montowałeś??? ?jak sam to gdzie je zakupiłeś!!!

Juz były jak kupiłem samochód. Oglądałem te koncówki co wysłałeś w linku. U Ciebie z ostatniego tłumika wychodzi jedna rurka ?

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Opublikowano

Juz były jak kupiłem samochód. Oglądałem te koncówki co wysłałeś w linku. U Ciebie z ostatniego tłumika wychodzi jedna rurka ?

tak kolego wychodzi jedna!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aha . Pytam bo myślałem ze dwie.

Sprzedam

Opublikowano
witam na prosbe panowie zbysice mogli podpowiedziec i podrzucic kilka pomyslow na koncowke wydechu do dieselka

320d touring 2001

Jak nie masz pomysłu, to wypoleruj tą pojedynczą końcówkę, którą masz. Kolega z pracy wypolerował w swoim 320d i całkiem dobrze to wygląda.

ps.oczywiście podwójny wydech wygląda lepiej.