Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałem zdemontować telefon który jest na wyposażeniu fabrycznym ale nie w podłokietniku tylko na panelu środkowym od strony pasażera jest zamontowana taka podstawka do której przymocowany telefon. I problem z tą podstawką właśnie bo nie ma tam żadnych śrub trzyma sie bardzo mocno i nie wiem jak sie za to zabrać moze ktoś z was ma taka sama bo wiekszość to widze ze ma w podłokietnikach i nic nie moge znależć na forum. dzieki
Opublikowano

Jeśli można to chciałbym wiedzieć jakie telefony tam pasują? może ktoś by odpowiednim linkiem podrzucił....

Też mam taką podstawkę- oczywiście kupując samochód telefonu już tam nie było;/

PZDR

BardzoMiłyWłaściciel

BędzieMógłWyprzedzać

Opublikowano
w nowszych autach wchodzila tam nokia 6210, w starszych taki kanciasty siemens (c30 bodaj) albo nokia taka duza z antenka jeszcze - 5110 chyba.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
-prosze usunac-

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik