Skocz do zawartości

pomocy z rayjkiem...........

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z radjem po każdym odpaleniu auta i włączeniu radia gra tylko jeden głośnik od strony kierowcy i jest też troche za głośno trzeba za każdym razem ustawiać głośniki prawo lewo przód tył czy da rade jakoś to ustawilć

tak wygląda z prawej przycisk AUDIO niżej zegarek i BC TO CHYBA OD KOMPUTERA

http://img180.imageshack.us/img180/1812/c1311509572222.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kiedyś o tym czytałem , że trzeba ustawić balans nie idealnie na środek to nie będzie zapominał ustawienia.

A idealnie na środku to się tak robi. Niestety jest to uszkodzone radio i raczej nikt tego nie bedzie chciał naprawiać.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

a spróbuj takie coś:

jeżeli gra ci zawsze lewa strona to przed wyciągnięciem kluczyka z stacyjki ustaw balance na całkiem prawo. to samo zrób z fader, jeżeli gra tylko przód daj całkiem na tył. wyciąg klucz poczekaj z 10 minut aż samochód się "uśpi" i wtedy zobacz czy poskutkowało.

Opublikowano

Za symboliczne 0,7 moge ci to naprawić.

Nie będę się rozpisywał co i jak bo jest dużo pisania problemem jest uszkodzona pamięć trzeba wymienic zaprogramować i ma działać :)

Opublikowano
Już próbowałem na różne sposoby ustawień i nic z tego chyba faktycznie coś z radiem dzieki wam bardzo za rady...................