Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Połóż się pod furę i patrz :) widziałem w wiele (często przesadnio amatorskich) sposobów montowane, a co do części formalnej (rozumie że chodzi o dokumenty) to nic bym z tym nie robił, jak masz wbity w dowód to niech sobie jest, może się przydać czasem, a jak nie masz wbitego w dowód to tym bardziej nierób nic :mrgreen:
Opublikowano

hehe no niestety mam wbity w dowod :D

trudnosc polega na tym czy musze sciagac zderzak i w jaki sposob ten hak mogl zostać podłączony ;)

chce sie go pozbyc bo jak dla mnie jest to detal strasznie szpecacy autko

Opublikowano

jaki masz ten hak?? ori wypinany czy jakiś no name z kulą na stałe??

jeśli jest ori lub mocowany jak ori to masz kilka śrubek do odkręcenia, na pewno będziesz musiał zdjąć zderzak wsio widać, do tego pod wykladziną w bagażniku powinno być mocowanie widać

na pewno będziesz potrzebował 2 amortyzatorów tylnego zderzaka (jak chcesz to mam takie na sprzedanie), wyciąć wiązkę

co do formalności to chyba będziesz musiał jechać na stację diagnostyczną (koszty chyba 20zł), żeby wydali papierek (nie jestem pewien) i potem do wydziału komunikacji żeby skreślili wpis

Opublikowano
ty weź se zostaw ten hak bo będziesz jeszcze płakał, że nie masz jak ci ktoś w dupę wjedzie albo będziesz musiał coś przewieźć większego. Mi np bardzo brakuje haku i planuję montaż
Opublikowano
ty weź se zostaw ten hak bo będziesz jeszcze płakał, że nie masz jak ci ktoś w dupę wjedzie albo będziesz musiał coś przewieźć większego. Mi np bardzo brakuje haku i planuję montaż

I za takie podejście powinni dowody zabierać, masz kraje gdzie niewolno mieć takiego haka, trzeba mieć składany, od zderzania się są chyba zderzaki a nie haki :mrgreen:

Opublikowano
Panie kochany jak są haki zdejmowane do e30 to sobie taki założę. Kolega Mroziu ma najwyraźniej taki na stałe standardowy to mu podaje wszystkie funkcje i zalety :]. Ja osobiście potrzebuję czasami podpiąć przyczepę...
Opublikowano

westfalia robiła odpinane haki, po wypięciu kuli nic nie widać

ps jak ci w dupę wjadą i dzięki hakowi pokrzywisz sobie tylne podłużnice to będziesz zadowolony, w ori zderzaku masz belkę i amory, przy lekkich uderzeniach (a nawet mocniejszych) co najwyżej zderzak ci wypnie się z bocznych ślizgów, a jak masz hak to wszystko idzie w budę, więc nie wiem co lepsze