Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie wiem czemu BMW zrezygnowało ze swoich biało-czerwonych lamp na rzecz tych całych czerwonych. Przecież to wygląda beznadziejnie. W dodatku te "neony" nie świecą tak mocno jak to jest np. w przypadku Audi. Widziałem nowe 5 i 7 z tymi neonami.... no i wygląda to średnio. Jak na BMW, to średnio, a w końcu to segment premium.

E30, E36, E60, E87, F48

• Członkowie klubu
Opublikowano

Po szpiegowskim widać, że przód może tak wyglądać, natomiast tył? nic nie widać :P

Te obrazki to zdaje się tylko wyobraźnia dziennikarzy?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Szpiegowskie Video nowej Serii 1:

...

Po szpiegowskim widać, że przód może tak wyglądać, natomiast tył? nic nie widać :P

Te obrazki to zdaje się tylko wyobraźnia dziennikarzy?

Pewnie tak, ale wyglądają całkiem realnie. Ciekawe jak będzie wyglądać na żywo.

Gość się na tym szpiegowskim tak wystraszył, że mało co BMW 6 nie "dzióbnął" uciekając na wstecznym :shock:

Opublikowano
Nie wiem czemu BMW zrezygnowało ze swoich biało-czerwonych lamp na rzecz tych całych czerwonych. Przecież to wygląda beznadziejnie. W dodatku te "neony" nie świecą tak mocno jak to jest np. w przypadku Audi. Widziałem nowe 5 i 7 z tymi neonami.... no i wygląda to średnio. Jak na BMW, to średnio, a w końcu to segment premium.

Co kto lubi, wg mnie neony w E60 bardzo ładnie świecą, szczególnie przy otwieraniu na parkingu - welcome lights :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tym razem polski akcent, a mianowicie BMW 120d w polskich górskich wyścigach (GSMP Cisna 2010). Całkiem nieźle to wygląda :)

Ten fajny, onboard z pomiarami G na osiach i prędkością.

Słychać, że wydech odetkany i jakby większego dymka robi, ciekawe ile turbina wytrzyma i silnik. Zna ktoś specyfikację?

PS: Pewnie za jakiś czas będzie w internecie do kupienia z tekstem: "Dziadek woził babcie do kościoła" :twisted2: Oczywiście żartuje.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

BMW Episode 1 "Have you seen it?"

BMW Episode 2 "Have you seen it?"

BMW Episode 3 "Have you seen it?"

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam