Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 445
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A czy ktoś by się pisał na większy i dłuższy spot, coś ala zakończenie sezonu naszego podforum - np w spokojniejszy weekend już po 1 listopada na przykład 4 lub 5 listopada - piątek lub sobota. Proponowałybym zrobić to w Częstochowie lub Piotrkowie Trybunalskim - tak by każdy mial w miarę równą drogę do przebycia. Co Wy na to? :)
Opublikowano

widzę że moje następny auto było na spocie :)

Mam nadzieję że następnym razem się pokażę , sory ale z imprezy wróciłem dopiero o 22:00 do domu , musiał bym auto zamienić i dopiero przyejchać , więc chyba na parkingu bym mógł tylko pozamiatać .

Opublikowano

jesli chodzi o ten wiekszy spot to ja moge tez dolaczyc ;)

tylko jeszcze nie wiem czy sobota czy niedziela ;)

Opublikowano
To teraz czas ustalic konkrety :) tutaj licze na kogos z okolic Czestochowy, ze poleci jakies fajne miejsce, bo moja znajomosc ogranicza się jedynie do Jasnej Gory :lol:
Opublikowano

Najlepiej jakieś miejsce gdzie można posiedzieć + do tego ma w miarę duży parking, byśmy mogli pooglądać swoje "cacuszka" i zrobić wspólne zdjęcia.

Moze na przyklad Galeria Jurajska?