Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 445
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeżeli nie bedzie to najbliższy weekend to ja chętnie spróbuję. Kierunek Kraków odpowiada mi bez porównania bardziej niż Trójmiasto.
Opublikowano
ja na pewno bede w ten weekend w krk i chce sie spotkac z kamilem (sprawa obadania kiery) ale oczywiscie moge jechac gdzie tam macie ochote (no oprocz Trójmiasta ;) )
Opublikowano

kamil jak tam stoisz z czasem? ktory dzien ci pasuje na to spotkanie w ten weekend? dzis, jutro czy niedziela i ktora godzina?

jak bedzie reszcie pasowac to tez zapraszam ;)

Opublikowano

mi pasuje od 13-18 w sobote, pozniej godzinny nocne ;)

czyli kamil bylo by milo jakbys sie smiescil w przedziale 13-15 :D

Opublikowano

Wildze ze wszyscy się wybierają jak sójki za morze. :(

Trudno mam dla was kolejna propozycje:

http://www.sss.org.pl/event.php?view=190611

Ja będę na 100% testować różnice w wynikach po wgraniu wirusa, Serdecznie wszystkich zapraszam, no i myślę że ktoś znajdzie się z was chętny aby stanąć również na lini startowej!!! :D

Opublikowano

Spoko,

polecam ci imprezy Track Day na torze Poznań. Z twoim hamulacami, zawieszeniem i mocą mógłbyś dobry czas tam zrobić.

A i wrażenia z jazdy zupełnie inne niż wyścigi na wprost :)

To białe BMW serii 1 Coupe Performance jest dokladnie jak twoje:

http://img10.imageshack.us/img10/7135/img6434aa.jpg

Opublikowano
To może "jedynkowo" zbierzemy ekipę i zgłosimy udział w track day'u na torze Poznań 17.07? Dla studentów będzie to już okres po sesji i długo przed pop.sesją wrześniową, a że 17 to niedziela to pracujący też będą mieli jak dotrzeć? Co Wy na to? Z tego co wiem dzień to koszt 500zł/auto. A orientuje się ktoś może ile kosztuje wynajęcie toru poza track day'em na cały dzień?
Opublikowano

No zawieszenie juz nie te bo bo mam takie jak wy czyli M ;)

Co do pomyslu dobry ale mi nie pasuje (u mnie to jest srodek sesji :( ) Wiem ze wrazenie i frajda wieksza ale droga na poznan o demnie jest mega kiczowata :( Moze kiedys w dogodniejszym terminie sie przejade.

A co do 1/4 to dalej zapraszzam bo to najlepszy sposob przetestowania faktycznych wynikow po wirusie. (bez subiektywnych odczuć itp)

PS Matti to biale podobne ale nie identyczne co moge dopatrzec sie z tej fotki to nie ma karbonowych lusterek oraz paskow na bokach ;)

Opublikowano

a to przepraszam ale za to nie ma:

- tylnej lotki karbonowej

- inne fele (tez performenc ale z trójki ;) )

- nie ma Shadow lina tylko chrom

no i ja juz mam ładniejszą końcówke na wydechu ;)

masz wiecej fotek to moze jeszcze cos znajde ;)

ale koniec OT :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak w najbliższą sobotę to ja mogę. Właśnie odebrałem z BP bony za punkty ( w sumie na 100 pln) to sie mogę szarpnąć :lol:

Tak w czasach okołopołudniowych na dwie godzinki chętnie...

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie szykuje przypadkiem coś w Myślenicach w ten weekend?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

hej

Jak ktoś ma ochote na mini spot w Trójmieście w terminie od 4 do 11 wrzesnia to pisać. Będe w Sopocie na urlopie wiec moge gdzieś się spotkać. :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uwaga uwaga - mikrozlot w Krakowie proponuję, z tego co mi wiadomo za są: matti, klavdivsz i ja.

Proponuję piątek, sobotę przed południem lub niedzielę. Co do lokalizacji - może być Galeria Kazimierz, Solvay, któreś centrum handlowe...