Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam porblem ze swoim autkiem ,mianowicie w swojej buni e39 rok 2003 mam w podlokietniku szuflade pod telefon nokia 6310, wsadzajac telefon jest on ladowany ale niemoge uruchomic zestawu glosnomowiacego tzn telefon dziala ale nie slychac przez glosniki ani nic niemozna robic z auta. prosze o pomoc
Opublikowano

Czy jest poprawnie sparowany? Telefon pomimo że siedzi w uchwycie łączność ma przez bluetooth.

No właśnie...podwójne posty :duh:

Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.
Opublikowano
czyli musze miec wlaczony bluetooth w nokii?? gdy wsadzam tel do podlokietnika to sie laduje, klikam na radiu w telefon i wyswietla mi sie telefon aktivieren i nic pozatym, ;( i sorki za podwojne posty;)
Opublikowano
czyli musze miec wlaczony bluetooth w nokii?? gdy wsadzam tel do podlokietnika to sie laduje, klikam na radiu w telefon i wyswietla mi sie telefon aktivieren i nic pozatym, ;( i sorki za podwojne posty;)

Tak proszę pana bt musi być włączony

Tak jak koledzy wyżej pisali musi być sparowana z urządzeniem w samochodzie.

Za pewne wiesz jak to zrobić ale jakby nie to po włączeniu BT w Nokii daj na wyszukaj urządzenia i dalej już wiesz....

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."
Opublikowano

Tu masz instrukcję jak sparować telefon z BT auta. Sam robiłem według tej instrukcji w przypadku mojego Samsunga Omnia i zadziałało - działa do dziś :cool2:

http://www.e38.org/ULFOwnerManual.pdf

Pzdr.

• 1 rok później...
Opublikowano
a co powiecie na to?? mam bunie z dużą navi i telefonem nokia 6310 w podłokietniku. osadzam telefon w podłokietniku, ustawiam bluetooth i ... nic- telefon nic nie wykrywa a na navi napis "activation phone" czy coś podobnego. co z tym zrobić żeby działało tym bardziej że postąpiłem wg wskazówek instrukcji od kolegów z forum. dziękuję za pomoc i pozdrawiam
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
problem rozwiązany :duh: moja nokia e66 miała strzelony BT. na identycznym telefonie kumpla śmiga aż miło:D pozdrawiam