Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

dziś zakupiłem INTERFEJS diagnostyczny. po odpaleniu programu INPA wykrył mi błąd poduszki, która się świeci

E R R O R M E M O R Y R E P O R T -------------------------------------

Date: 03/23/10 19:22:54 ECU: MRS4 JobStatus: OKAY Variant: MRS4-------------------------------------------------------------

RESULT: 1 errors in error memory !-------------------------------------------------------------

112 Seat occupancy sensor

Error frequency : 1

Error currently present (Wiring) break Seat mat Error not sporadic ===========================

jakaś podpowiedź? widzę że chodzi o jakąś mate. kiedyś znalazłem na forum coś odnośnie uszkodzonej maty w fotelu i nie moge teraz tego znaleźć

inne pytanie a mianowicie ma ktoś jakiś opis po polsku tego programu INPA

narazie to tylko umiem kasować błąd npoduszek resztę się boje grzebać żeby nic nie zchrzanić

jak ktoś może to będe wdzięczny za pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Powinno. Poczytaj o macie na forum, będziesz wiedział, co w tym urządzeniu z linka jest (koszt samodzielnej produkcji to pewnie ze 2 zł na nowych częściach).
Opublikowano (edytowane)
/ Edytowane przez kameleon3000
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
Ten emulator pomorze po podłączeniu da się skasowac błąd poduszki . Jedyną wadą tego urzadzenia jest tylko to jeżeli będziesz miał krakse to wyszczeli poduszka pasażera nawet wtedy gdy nie będzie pasażera . Chodzi oczywiście o fotel pasażera , w fotelu kierowcy nie ma maty .