Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem po przejechaniu 5km i postoju przes 3 godziny samochud odpala ale nie chodzi na 2 cylider swieca mokra od płynu chłodzocego dodam do tego ze wymieniłem uszczelke pod głowica i głowica była planowana i sprawdzenie na szczelnos po złorzeniu głowicy nadal woda dostaje sie na 2 cylider ale chodzi tylko i falują obroty pomocy nie mam juz sił na ten samochud

dane bmw e46 316 105km i ma gas sekwecje

a po polsku bardziej sie nie da?? :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chłopie weź popraw błędy ortograficzne bo czytać tego nie można. Jedź do mechanika bo pewnie coś z uszczelką pod głowicą nie halo i dlatego leje płyn na gary.
Krzysztof
Opublikowano
kolego wedlug twojego opisu na moje oko to z uszczelka jest cos nie tak mam nadzieje ze nie kupiles tzw okazji za mala kase :mad2:
Opublikowano
JA MAM GO JUZ ROK I BYŁO WSZYSKO OK PRZED WYMIANĄ USZCZELKI LAŁ PŁYN NA DRUGI CYLIDER I PO WYMIANIE TEZ LEJE NA DRUGI CYLIDER TO NIE WIERZE ZE W TO ZE AKURAT USZCZELKA BO LEJE NA TEN SAM CYLIDER A GŁOWICA BYŁA ROBIONA I SPRAWDZANA
Opublikowano

kolego uzywajac duzych liter - krzyczysz!,nie ma potrzeby.

popraw ortografie bo rece opadaja,nawet nie chce mi sie poprawiac twoich bledow..

Opublikowano
USZCZELKA I GŁOWICA JEST NAPEWNO OK

to masz pęknięty blok , skoro uszczelka i głowica jest na pewno OK

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
blok dobry, uszczelka dobra, glowica dobra to zostało że wtrysk zamiast benzyny wodę Ci wtryskuje :duh:
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
Bardzo powaznie podchodząc do tematu sprawdziłbym czy sprawdzenie było dobre, czy tylko "na oko"