Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Temacik założenia gaziku u mnie juz dojrzał na tyle ze wkrótce pewnie założe. Pytanie tylko jakiej firmy wybrac instalkę. Prins odpada bo za duzo kasy, wstępnie wybrałem LANDI RENZO i z tego co czytam to super instalka i kosztuje w Rzeszowie ok 3600! Teraz tylko pytanie czy ma ktoś z was instalke tej firmy i jak to naprawde chodzi w rzeczywistości!????Co o tym sądzicie?
DARK SIDE OF POWER!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wstawilem sobue taka do 525i touring M50 i nie jestem w pelni zadowolony. Moc jest ok. Natomiast zablokowany przelacznik temp przejsca z benzyny na gaz na 40 st C to przegiecie. Rano w lecie musze przejechac ok 1-1.5km na benzynie i az strach co to bedzie w zimie. Biorac ze do pracy mam 10km to na benzynie robie 15% przebiegow.
Brot Mit Wurst
Opublikowano
to jeszcze nie jest takie straszne, a na pewno zdrowe dla silnika - poza tym kiedy gaz nie jest dostatecznie ogrzany w parowniku, to spalanie go drastycznie wzrasta

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)