Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Kolego to uszczelka lampy. Kupowałem taką ostatnio na giełdzie w Lubinie do BMW e46 po lifcie. Uważaj bo przed liftem jest inna. Ty masz lift, przed liftem? Zatrzaski to częśc zespolona plastikowego klosza lampy więc jeśli masz połamane musisz kupic cały klosz. Sama uszczelka ma jeszcze te "odnogi" które zatrzaskujesz na górze lampy. Uszczelka w serwisie kosztuje jakieś 70 zł, ja na giełdzie za używkę w bardzo dobrym stanie zapłaciłem 50 zł. Mam gdzieś w garażu taką listwę do e46 przed liftem, kupiona w salonie BMW Inchape Wrocław. Nie wiedziałem wtedy jeszcze, że uszczelka do modelu przed i po lifcie jest inna :lol: . Jest mi niepotrzebna więc mogę Ci ją oddac za darmo jeśli będziesz chciał tylko muszę sprawdzic na którą jest stronę. Edytowane przez Forest.maxbimmer
Opublikowano (edytowane)
listwa maskująca reflektora 63128384487 (to nr części) a te zaczepy to integralna częśc klosza lampy ,chociaż nie wiem czy o to ci chodzi Edytowane przez jumbozaur
Opublikowano
Sorry, chodziło mi o te zatrzaski przeźroczyste a Ty chyba szukasz tych czarnych plastikowych z góry :P

No dokładnie o te czarne zatrzaski jak wkładasz klosz z góry zatrzaskujesz go trzema zatrzaskami i chyba dwoma z boku od strony chłodnicy

Opublikowano
Sorry, chodziło mi o te zatrzaski przeźroczyste a Ty chyba szukasz tych czarnych plastikowych z góry :P

No dokładnie o te czarne zatrzaski jak wkładasz klosz z góry zatrzaskujesz go trzema zatrzaskami i chyba dwoma z boku od strony chłodnicy

Kolego zadzwoń do serwisu bo czasem oryginalne, nowe części nie są takie drogie jak się często słyszy. W wypadku uszczelki różnica to 20 zł warto więc sprawdzic.Tylko patrząc na ten rysunek wydaje mi się, że to zespolona częśc reflektora :evil:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL31&mospid=47631&btnr=63_0550&hg=63&fg=05

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie samych zatrzasków nie dokupisz jest to połączone z lampa na stałe

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii