Skocz do zawartości

TAXI e32 wybor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dlaczego zmiana :?:
Opublikowano
  • Autor
dla tego ze nei moglem sie za bardzo dogadac a a tez jest na sekwencji i ma skory
Opublikowano
No nie wiem czy dokonałes dobrego wyboru...ta pierwsza byla w Longu co przeklada sie na niesamowita wygode i miala silnik 3.5.Druga wygrywa skórą...ale jest cos niejasnego bo moc podana to 224 konie wiec wyglada na to,ze jest to silnik 3.0 V8 ale nie pasuje mi rocznik i grill bo jest chyba waski.Wiec albo cos bylo zmieniane albo gosc podniosl sobie moc ot tak z kosmosu.Nie jestem pewien ale V8 wyszly dopiero chyba w 1992 roku.A co do W124 Moi drodzy to posiadam tez i taki samochod w Kombi.Jest to 300TE i szczerze mowiac nie wyobrażam sobie lepszego i bardziej trwałego auta na TAXI...Pozdrawiam.
Opublikowano
  • Autor
Dzieki kolgo tez sie dowiedzilem o tym aucie rozne rzeczy i widze ze kupic dobre autko nie jest tak latwo wiec jak cos znajde to kupie ale mysle ze poczekma chwile jak bede mail wikszy budzet i jednak E38 lub E-klasa
Opublikowano

E32 to bardzo ale to bardzo droga zabawka w utrzymaniu w nalażytej formie aby nadawała się na taxi

Wielu taksówkarzy takie E32 łykło razem z butami

Autko było by idealne na txi ale niestty jest jednym z najmniej ekonomicznych na rynku

Pozdro

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano
Najlepsze rozwiązanie kupić 750 il wywalić silnik i włożyć 3.0 d , Wtedy masz wypas, wygodę i ekonomię :D