Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po niedawnej zimie obecne roztopy odsłaniają obraz nędzy i rozpaczy na polskich "drogach"...w niektórych miejscach jest normalnie jak na księżycu :!: :roll:

Także miejcie się na baczności :!: - bo zawieszenie Waszych bawarek może Wam nie wybaczyć... :wink:

Opublikowano
ja wlasnie po to mam starego poczciwego golfa 2 :) siadam i nie przejmuje sie dziurami jak cos padnie (a nigdy jeszcze nie padlo) to na zlomie mam czesci praktycznie za free :P
(oOO \ (||||)(||||) / OOo)
Opublikowano
ja wlasnie po to mam starego poczciwego golfa 2 :) siadam i nie przejmuje sie dziurami jak cos padnie (a nigdy jeszcze nie padlo) to na zlomie mam czesci praktycznie za free :P

a ja mam po to firmowe autko :) , co do dziur to już widziałem w wawie dosłownie kilka pół metrowych dziur , terenówki rozwalają zwias a co dopiero golf

ja tam spokojnie czekam aż drogowcy załatają to wszysko , szkoda bawarki na tekie drogi , tragedia na drogach , strach wjechać w kałuźe bo nie wiadomo czy nie ma tam półmetrowej dziury , jak rozwale firmówke to płakać po niej niebęde

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
To uważaj Kolego Pozdrawiam

mam wrażenie że nie wyczułeś ironii :)

Wyczułem tylko zastanawiam sie po co ona była ??

Opublikowano
To uważaj Kolego Pozdrawiam

mam wrażenie że nie wyczułeś ironii :)

Wyczułem tylko zastanawiam sie po co ona była ??

Bez urazy, ale ironia była zapewne dlatego, że wątek który założyłeś jest bez sensu.

To, co napisałeś w pierwszym poście, sprowadza się do stwierdzenia: "na drogach są dziury, więc uważajcie". Każdy, kto kiedykolwiek jeździł po Polsce samochodem, doskonale zdaje sobie z ich istnienia sprawę, więc taki temat niczego nowego nie wnosi do sprawy. Gdybyś na przykład zalinkował jakiś artykuł albo zamieścił opis co robić jak się urwie koło na dziurze, od kogo się domagać odszkodowania, itp - wtedy ten temat miałby sens. Teraz wg mnie nie ma żadnego

pozdr

Opublikowano
Bez urazy, ale ironia była zapewne dlatego, że wątek który założyłeś jest bez sensu.

To, co napisałeś w pierwszym poście, sprowadza się do stwierdzenia: "na drogach są dziury, więc uważajcie". Każdy, kto kiedykolwiek jeździł po Polsce samochodem, doskonale zdaje sobie z ich istnienia sprawę, więc taki temat niczego nowego nie wnosi do sprawy. Gdybyś na przykład zalinkował jakiś artykuł albo zamieścił opis co robić jak się urwie koło na dziurze, od kogo się domagać odszkodowania, itp - wtedy ten temat miałby sens. Teraz wg mnie nie ma żadnego

pozdr

Kolego ale to nie ja założyłem ten temat :P A założycielowi zapewne chodziło o to że w tym roku wypadło wyjątkowo dużo dziur :) poza tym ja nie widzę nic zlego w tym poście :) trzeba by tolerancyjnym :) Pozdrawiam

Opublikowano
Kolego ale to nie ja założyłem ten temat :P A założycielowi zapewne chodziło o to że w tym roku wypadło wyjątkowo dużo dziur :) poza tym ja nie widzę nic zlego w tym poście :) trzeba by tolerancyjnym :) Pozdrawiam

faktycznie nie zauważyłem że to nie Ty :) pozdr