Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jestem Nowy więc mam nadzieje ze nie zostane na dzień dobry wychłostany. przymierzam sie do zakupy e46 i tak zalezało by mi na pełnej opcji czyli podgrzewane fotele klimatronik 4 elektryczne szyby itd. Pytanie brzmi. czy jeśli miał bym samochód w podstawowej wersji jest mozliwość ze tak powiem dostawienia tych rzeczy?? Klimatronik juz wiem ze jets ciężko ale np. jesli samochod nie ma podgrzewanych foteli to problemem było by takie wstawić?? poza kupieniem oczywiście foteli z matami. ewentualnie czy jest możliwosc dokupienia samych mat. tak samo z elektrycznimi szybami?? duza jets przy tym zachodu?? z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Opublikowano
A więc tak, jeśli chodzi o fotele to można samemu to zrobić, masz to gdzieś opisane w dziale ' gotowe recepty' . Szyby też da się zrobić, ale trochę zachodu przy tym jest. Ja osobiście nie bawiłbym się w takie rzeczy, tylko szukał modelu z full wypasem. Tylko radzę Ci bardziej patrzeć na stan samochodu niż na wyposażenie. Pozdrawiam:)
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=134590 Zapraszam do oceny mego samochodu:)
Opublikowano
Wszystko da się zrobić, ale jeśli dla Ciebie "full opcja" (która tak w ogóle nie istnieje w bmw) to auto z klimatyzacją, podgrzewanymi fotelami i elektrycznymi 4 szybami to lepiej dołóż i kup z takim swoją drogą standardowym raczej wyposażeniem, przecież 90% to ma, może poza tymi fotelami, żeby dołożyć podgrzewanie możesz kupić same maty i zmienić w aucie aktualny panel na taki, który będzie miał przyciski sterujące podgrzewaniem. Ciekaw jestem w jak atrakcyjnej cenie musi być ten wyjątkowo goły egzemplarz aby opłacało Ci się to wszystko dokładać.
Opublikowano
do full opcji zaliczam tez fotele z m-pakietu kierownice multi szyber xenon podgrzewane lusterka webesto i ewentualnie nagłośnienie harmana ale to juz najmnijeszy problem bo nagłośnienie zawsze mozna sobie wstawić takie jakie sie chce
Opublikowano
Za wstawienie tzw full opcji to kupisz gole e46 :norty: Od razu szukaj z tym co chcesz bo pozniej koszta cie przerosna

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Ja mam auto w bogatej wersji, bardzo zadbane i bezwypadkowe. Są nawet lusterka elektrycznie składane ;) Jaki silnik cię interesuje?