Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To drugie to hak holowniczy. 7er z przyczepką? Hmm... :roll:
http://pkp.dnx.pl/bmw/pasek.png
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jest tylko standartowy wydech z jednej strony dwukońcówkowy.
zatem przepraszam :oops:
Opublikowano
jak slysze albo widze jak ktos pisze o tuningu bmw 7 czyli o spijlerach, progach i lotkach to juz widze jak kim jest :D haha oczywiscie bez obrazy nikogo ale bez przesady.... nie robmy z tego auta wsi :/ do takich rzeczy sie kupuje e36 i sobie mozna do tego doklejac wszystko na kicie itp :/ ale nie 7 :P zawieszenie, nerka, felgi, zderzaczek z v12... to jest ok ale nie progi, lotki, i inne badziewia :/:/:/
Opublikowano
Witam.

Najlepszy i najefektowniejszy tuning 7 :

Nakładki na pedały , alu dywaniki , lota na klapie , płomienie na błotnikach , cicik na kierce i kilka naklejek po pociskach .

Ludzie dajcie sobie spokój E32 jest klasą sama w sobie i jedynie można spaprać coś co jest niepowtażalnie piękne.

Ja rozumiem jakieś ładne szpulki i nic więcej poza utrzymaniem auta w czystości i blasku w każdą pogodę - zdarza mi się myć auto codziennie i obowiązkowo ręcznie wosk co sobotę..

A przeróbka grila na V8 , V12 nie obraźcie się ale dla mnie jest równoznaczne z dowartościowaniem samego siebie.

Pozdrawiam Kanap.

P.S.

Popraw fabryką od strony hamulców , zawiasu , osiągów silnika ale nie za pomocą turbo-filtra ( stożka ) bo to dopiero siara , ale niech cię ręka boska broni przed wprowadzaniem poprawek w bryłę.

Kocham tego faceta (w przenosni;))podstawa jest przywrocic siudi do blysku wraz z chromami jesli masz piekna kazdy powie ze jest szczegolna :cool2: ja laduje w moja juz od poczadku i jest piekna i co dziwne mam waska nere;) do tego posiadam ja 5 lat i raz centralnie w słup zalogowalem a patrzac na malych chlopcow ktorzy kupuja WYŁOCHACONE E32 za 5000zł bo chca byc fajni to i lotek im sie zachciewa bo na wsi chca poszalec.Prosze was moze zalogujcie sie na E34 lub jak dobrze wyzej kolega powiedzial E36

Opublikowano

Od E36 to wara :police: No niewierze Fan marki BMW mowi ze z E36 to trzeba robic tandete

Bardzo nieladnie :nienie:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• Członkowie klubu
Opublikowano
Po pierwsze zderzak, ew. spojler pod zderzakiem,progi, lotkę z tyłu na klapie - jakąś taką 3 częściową... to na początek. Chodzi mi o jakieś firmy w polsce:)

Wyluzuj człowieniu :!: Obniż sobie auto, załóż felgę czołowych tunerów BMW i będzie ze smakiem.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Prosze was moze zalogujcie sie na E34
E34 to ty sobie Stary butów nie wycieraj...pisz tylko ja bedziesz miał naprawde cos mądrego do napisania.To by bylo na tyle.
Opublikowano
Dla Mnie tam każde - każde BMW jest warte uwagi jeśli właściciel wkłada w nie serce:)
Wlasnie...wiec wkladaj serce stary a nie badziewie w stylu lotki,spojlery i inne ustrojstwa.Moja rada?...fajne felgi ale te juz masz i lekkie obnizenie ale to tez juz masz...no to teraz tylko dbaj o detale i do przodu Kolego,nie ma nic piekniejszego jak takie autko w oryginale.Pozdrawiam.
Opublikowano

Jeśli kolega chce tuningować to niech tuninguje,e32 nie jest przecież autem dla emeryta,tylko tak jak koledzy wcześniej zaznaczyli,niech będzie wykonane to wszystko ze smakiem,nie rób kiczu!!!Może stylizacja na Alpinę???Felgi 17,orginalna dokładka pod zderzak i oznaczenia z boku auta???

http://www.alpina-automobiles.com/fileadmin/user_upload/website/IMAGES/content/history/E32/alpina_historie_E32_B11_35_03.jpg

Tylko nie pisz,że będzie drogo,tuning musi kosztować :)

Felgi i nalepki spokojnie znajdziesz choćby na allegro,z dokładką może być problem,ale dla chcącego nic trudnego.

Nur bmw e32
Opublikowano

eh...ta alpina tak mi średnio pasuje

E-32 ma mieć charakter limuzyny a te zderzaki które mają ją usportowić ni jak się mają do bryły

takie jest moje zdanie

E-32 powinno stać nisko , na dużej feldze i szerokiej oponie

tyle bym potunignowal te auto

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Prosze was moze zalogujcie sie na E34
E34 to ty sobie Stary butów nie wycieraj...pisz tylko ja bedziesz miał naprawde cos mądrego do napisania.To by bylo na tyle.

A co posiadasz taką?A co ty mądrego tu napisałeś?A pomyślałeś? do czego pijesz?Masz lotki pod chmure czy bronisz marki kulture???

zobacz od czego sie zaczeło.

Opublikowano
nesti...nie posiadam E34 ale mialem okazje jezdzic wieloma i nie ublizaj chlopakom,ktorzy posiadaja takie auta lub E36...Myslisz,ze jak masz E32,ktorym zadzwoniles w słup,to jestes lepszy od tych,ktorzy jezdza E34?Owszem zdarzaja sie ludzie,ktorzy chca tuningowac wszystko co sie da ale nie laduj ich do wora,ktory nazwales E34 bo to nie na miejscu.Ciekaw jestem Twojej reakcji gdyby chlopaki z forum e34 napisali jakiemus domoroslemu,wiejskiemu tuningowcowi slowa..."jak masz robic wioche to zaloguj sie lepiej na forum E32"...pewnie zrobilbys alarm na pare stron.Po prostu troche szacunku dla innych forumowiczow.A tak na marginesie ciekaw jestem jak sobie daje rade silnik 3.0 w Twojej Long...troche on za słaby do takiej budy...nieprawdaz?A powiem Ci,ze E34 540i jezdzi sie rewelacyjnie.Pozdrawiam.Acha i jeszcze jedna rada...nie wzniecaj sie tak niepotrzebnie...
Opublikowano
nesti...nie posiadam E34 ale mialem okazje jezdzic wieloma i nie ublizaj chlopakom,ktorzy posiadaja takie auta lub E36...Myslisz,ze jak masz E32,ktorym zadzwoniles w słup,to jestes lepszy od tych,ktorzy jezdza E34?Owszem zdarzaja sie ludzie,ktorzy chca tuningowac wszystko co sie da ale nie laduj ich do wora,ktory nazwales E34 bo to nie na miejscu.Ciekaw jestem Twojej reakcji gdyby chlopaki z forum e34 napisali jakiemus domoroslemu,wiejskiemu tuningowcowi slowa..."jak masz robic wioche to zaloguj sie lepiej na forum E32"...pewnie zrobilbys alarm na pare stron.Po prostu troche szacunku dla innych forumowiczow.A tak na marginesie ciekaw jestem jak sobie daje rade silnik 3.0 w Twojej Long...troche on za słaby do takiej budy...nieprawdaz?A powiem Ci,ze E34 540i jezdzi sie rewelacyjnie.Pozdrawiam.Acha i jeszcze jedna rada...nie wzniecaj sie tak niepotrzebnie...

co do 3,0 w e32 to nie mam obiekcji to nie bolid to limuzyna nie e34 i 189KM 9,6s do 100 wystarczy do szybkiej jazdy po autobanach :cool2:szacunek dla prawdziwych bawar konsumentow i wielbicieli.A tak przy okazji arturo193 jezdzisz nia po norge czy tylko jak wracasz?Mało tego temat dotyczył czegoś zupełnie innego wiec prosze cie nie tykaj mnie oki.

Opublikowano

Żeby nie było niedomówień. Chodzi mi o taki styl E32:

Myślę, że wygląda super i do takiego dążę. I o taki spojler pod zderzak mi chodziło nie o żaden badziewiasty.

Opublikowano
Nie nesti...BMW stoi w PL...nie wolno mi tutaj jezdzic autem na polskich tablicach,tutaj jezdze W124 300E Kombi.BMW jest do uzywania w Polsce.
Opublikowano
Silvercat Racing Dynamics to bardzo znana amerykańska firma tuningująca BMW,już lepiej :cool2: ,jednak zdobycie używanych części(dwa zderzaki i progi) graniczy z cudem,a cena nowych potrafi przyprawić o zawał,ale znalazłem coś ciekawego :norty:

Orginalny "Ac Sznycel":

http://www.allegro.pl/item923818623_bmw_e32_przedni_zderzak.html

O właśnie, o coś takiego mi chodziło - jak bym w tym momencie miał możliwość brał bym od razu. Może za 2 tygodnie jeszcze będzie to wezmę.

A to jest filmik jak go robili - i tutaj niespodzianka - zderzak taki już był ;)

http://www.youtube.com/user/aronracingdynamics#p/u/5/UUKU0XXPsmo

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam!!! Chciałbym odświeżyć temat co sądzicie o jakimś sportowym końcowym wydechu. Dzisiaj właśnie w Pile widziałem E32 z takim wydechem (fajny prostokątny) i nawet mi się spodobał. Ja mam wersję bez chromów shadow line i też zastanawiam się nad czarną nerką na masce można gdzieś taką kupić czy trzeba samemu pomalować?

I żeby było wszystko jasne nienawidzę tuningu wsiowego :D tylko delikatne poprawianie fabryki. Swoją posadziłem z przodu 4,5cm, z tyłu 3,0cm (sprężyny czerwone, amortyzatory nowe seryjne -fajnie się jeździ) felgi dynamic racing 17 cali (chyba dobrze napisałem jak nie to sorry nie chce mi się iść o pierwszej w nocy do garażu sprawdzać napisu) środki pomalowane na czarno ranty na wysoki połysk 235 przód, 255tył i tak właśnie zastanawiam się nad czarną nerką i wydechem końcowym. Ale też nie chcę żeby auto straciło swój niepowtarzalny charakter. Nerka myślę że będzie ok ale nie wiem jak z wydechem. Ma ktoś taki założony? Może pochwalił by się jakąś fotką?

Pozdrawiam!

Opublikowano
Malowanie nerki na czarno to wg. mnie jest agro tuning, bo jak bys jej nie pomalował to i tak farba predzej czy pózniej zejdzie i bedzie to wygladac tragicznie, a co do wydechu to chyba Eisenmann bedzie najodpowiedniejszy do BMW :mrgreen:
Opublikowano

byle jaka farba zejdzie na pewno

no i oczywiście przed operacja malowania lepiej jest oskalpować nery z chromu ,to spowoduje że farba na pewno nie odpadnie tak szybko

• 1 rok później...