Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. problem następujący- rano odpaliłem elegancko bunie, pochodziła z 10 minut, w tym czasie zjadłęm sniadanie... ;) zajeżdzam do pracy, gasze, po drodze wszystko normalnie.

Po pracy wsiadam, przekręcam kluczyk, grzeje świece- wszystko normalnie. przekręcam kluczyk na start- NIC, cisza. próbowałem na holu go odpalić- nic, silnik sie kręci, ekonomizer sie podnosi, ale nbie zaskakuje. auto zostawiłem pod robotą i tak właśnie nie wiem za co sie wziąć. najprawdopodobniej rozrusznik, może szczotki ale pytanie czy one mogąsie tak w jednej chwili wytrzeć, czyli rano odpala, a potem juz nie... kontrolki sie świecą, nie przygasają przy próbie odpalenia, paliwo jest, prąd też. Ktoś ma jakies sugestie ? z góry dziekuje

Opublikowano
tak właśnie myślałem, ale czy immoblilizer dopuściłby co zapalenia kontrolek ? dodam, ze domykanie szyb i centralny zamek chodza bez problemu
Opublikowano
Mialem podobnie. Jak na zaciag nie zapala to raczej nie rozrusznik. Po drugie powinnes slyszec przynjamniej dzwiek od bendiksu jak szczotki by siadly.