Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:jawdrop: :mlotek:

normalnie cenka opada...

No to kupil nietuzinkowe auto do dojazdu do pracy...

Ale pasujace raczej do dlugonogiej blondyny z tipsami a nie do faceta

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:jawdrop: :mlotek:

normalnie cenka opada...

No to kupil nietuzinkowe auto do dojazdu do pracy...

Ale pasujace raczej do dlugonogiej blondyny z tipsami a nie do faceta

Kwestia gustu. mi beetle sie nie widzi takze, ale drugi zarzut ...no wiesz, jakby to powiedziec ...o z3 niestety tez duzo osob tak mowi ... :oops:

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Na niemieckim ebayu jest zestaw caramby czyscik + impregnat za 8.90 eur ale wysylka 15 eur niezaleznie ile kompletow sie kupi+ tylko wplata na konto czyli dodatkowy koszt za przelew ...ktos bylby na to chetny ? bo mi czyscik takze sie juz konczy, a w zasadzie juz sie skonczyl :oops: .

Jest tez drugi co ma takie komplety za 8eur i platnosci paypal ale jeszcze mi nie odp. ile za wysylke ...

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
W tym roku podjąłem decyzje, że sam się nie będę w to bawił .... ja do firmy niech robią, dają 2 lata gwarancji, cena 300 PLN

Jak juz tego dokonasz to napisz jak wygladal caly proces . Jestem bardzo ciekawy czym sie bedzie roznil od domowej "konserwacji" .

Opublikowano

wydaje mi sie ze na ten sezon jednak nie bede bral caramby z allegro (sam impregnat ) a kupie zestaw impregnat + czyscik caramby z ebay.de lub zestaw autoglym : http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=AGL-CFHCK

Takze saron - nie bede jednak zamawial caramby z allegro.

Opublikowano

Jak juz tego dokonasz to napisz jak wygladal caly proces . Jestem bardzo ciekawy czym sie bedzie roznil od domowej "konserwacji" .

Film poglądowy http://www.diamondbrite.pl/pl/info/9/dachy-kabrio.html przypuszczam, że niczym się nie różni od domowej konserwacji ale napewno mniej będę miał przy tym pracy ;)

Opublikowano
Dokladnie to sama przyjemnosc, a pracy jest na max godzinke :) . Bumble, nie lepiej o jakis felgach np. pomysleć :D ?
Opublikowano
Co myślicie o takiej sciagaczce do wody ?:D rysuje lakier czy nie ?:D

http://www.samochodowekosmetyki.pl/product_info.php?cPath=24_62&products_id=77

Ja od 11 lat uzywam orginalnej zoltej australijskiej EZI-DRY , kosztowala ok 15zl i jest swietna ! nie rysuje lakieru zupelnie .

O takiej : http://www.allegro.pl/item945149506_sciagaczka_do_wody_ezi_dry_24_cm_temachem.html

Opublikowano
i to naprawde nie rysuje lakieru ? mam wrazenie ze jak jakis paproch wpadnie pomiedzy lakier a ściagaczke to... :D lekka rzeźnia sie robi ;]
Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano
tylko wplata na konto czyli dodatkowy koszt za przelew

w europie, ale tej prawdziwej, nie u nas na zascianku, przelewy zagraniczne sa za free.

w zwiazku z tym przelewajac z polski do niemiec trzeba wybrac opcje, ze wszystkie oplaty sa po stronie odbierajacego przelew, a ten ma to przeciez za free

Opublikowano
nie rysuje lakieru. Ja tez uzywam podobnej sciagaczki i nie mam problemu z zadnymi rysami. Taka jak batim pokazales widzialem nawet ostatnio w automyjni.
Opublikowano
i to naprawde nie rysuje lakieru ? mam wrazenie ze jak jakis paproch wpadnie pomiedzy lakier a ściagaczke to... :D lekka rzeźnia sie robi ;]

Naprawde nie rysuje lakieru. Wystarczy nie myc samochodu na wietrze, to zadne ziarenko piasku sie nie przyklei do mokrego lakieru ;) .

Opublikowano
no wlasnie u mnie chyba bedzie problem z tym myciem bez wiatru. Zobaczymy ;]
Opublikowano
tedi moze i ma ładne kola... ale ogolnie kapke zrobiona w stylu ktory wg mnie nie pasi do Zetkowiczowych aut ;] chociaz lakier ma fajny